Horoscop Minerva pentru saptamana 4 - 10 martie 2018. Urmeaza o perioada plina de conflicte


Horoscop Minerva pentru saptamana 4 - 10 martie 2018. Urmeaza o perioada plina de conflicte

Horoscopul celebrului astrolog Minerva pentru saptamana 4 - 10 martie 2018. Urmeaza o perioada plina de conflicte pentru toate zodiile.

Berbec

Importante pentru ei în această săptămână sunt parteneriatele, cariera, imaginea socială şi propria exprimare. Şi toate acestea se înlănţuie în şirul evenimentelor care străbat întreaga lună asemenea unui fir roşu.
Conjuncţia lui Mercur cu Venus în Casa lucrurilor ascunse şi a dorinţelor cele mai intime aruncă în luptă forţele venusiene – strălucire, diriguire, afirmare şi forţele mercuriene – gândire, concepţie, creativitate, originalitate, dar cele două forţe se şicanează cu cele marţiene – energie la maximum.

Deci, ceea ce doresc se poate realiza, dar cu chibzuială şi luând aminte la tot ceea ce s-a negociat până în acel moment şi pot semna contractul. De cealaltă parte, Venus şi Mercur încearcă să se armonizeze cu Uranus – inovaţia, ingeniozitatea, progresul şi viitorul ca şi cum acesta din urmă este furios că nu poate impune el ritmul. Dar degeaba au idei şi originalitate dacă nu au asigurată partea materială şi suportul.
Nu vă repeziţi să faceţi lucrurile în grabă ca să nu regretaţi mai apoi. Deci, atenţie la zilele de 6, 7, 8 şi 9 martie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Minerva pentru luna martie 2018. Tensiuni intre zodii din cauza celor 10 evenimente astrale din aceasta perioada

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Horoscop Urania pentru saptamana 3 – 9 martie 2018. Urmeaza o perioada grea pentru trei zodii

CITEȘTE: Dieta Roxanei Vancea. Cum a slăbit vedeta

CITEȘTE: Alimente cu puține calorii pe care le poți adăuga în dieta ta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEŞTE: Cele mai bune filme romantice pe NETFLIX în 2022

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri