Horoscop Minerva pentru luna martie 2018. Tensiuni intre zodii din cauza celor 10 evenimente astrale din aceasta perioada

Minerva a realizat horoscopul pentru luna martie 2018. Tensiuni intre zodii din cauza celor 10 evenimente astrale din aceasta perioada.
Berbec
 
În martie Berbecul poate primi o mulţime de informaţii pe care să le împărtăşească cu oamenii din jurul său. Venus şi Saturn, care nu răspund la problemele lor din poziţie lor obişnuită, le vor susţine cauza şi nu pot decât să mulţumească cu adevărat şi să se bucure de asta.
 
Dar ar trebui să încerce să rămână atenţi: în timp ce ei pot vedea totul clar, ar putea să nu fie atât de evident pentru ceilalţi şi atunci este recomandat să acorde timp tuturor. Atmosfera este propice pentru a le promova reacţiile prompte.
 
Această tendinţă însă trebuie luată în considerare ca principală dificultate, doar dificultate, nu o problemă, de manevră între necesitatea de a gestiona sarcinile în cel mai rapid mod posibil, de multe ori cu mult înainte de apariţia sarcinii şi necesitatea încetinirii puţin a ritmului pentru a avea timp să gândească totul.
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri