Atmosfera astrala MARTIE 2018: Un inceput zgomotos cu probleme majore pentru trei zodii


Contextul astral al lunii Martie ne va introduce rapid într-o nouă etapă de viaţă. Practic este o perioadă în care în mod deschis ne vom revizui toate sectoarele vieţii cotidiene, atât la nivel individual, cât şi la nivel social.

Dacă până acum – în culisele vieţii fiecăruia dintre noi – am scris şi rescris scenarii, ne-am gândit, am analizat mai mult sau mai puţin obiectiv situaţia în care ne aflăm, dorinţele, planurile noastre, pe parcursul lunii Martie vor ieşi la iveală toate acestea, într-un mod greu de anticipat, dar sigur cu zgomot.

 

Evenimentele astrale principale, foarte importante, de pe parcursul acestei luni sunt aspectele de Lună plină – două: unul în Fecioară, celălalt în Balanţă, tranzitul planetei Mercur prin Berbec şi retrogradarea sa, formarea aspectului de Lună nouă în Peşti, începerea tranzitului planetei Marte prin Capricorn şi intrarea

Soarelui în Berbec.

 

Pe 2 Martie se formează aspectul de Lună plină în Semnul Fecioarei, marcând un final de etapă în câmpul muncii, dar şi în planul sănătăţii. Emotivitatea şi subiectivismul vor fi foarte accentuate, mai ales pe temele referitoare la balanţa dintre segmentul familial, domestic şi  segmentul profesional. Este nevoie să găsim un echilibru între latura personală, familială şi latura socio-profesională, cumva orientându-ne de la acest moment încolo spre casă şi familie.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă OCHIUL

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

DESCOPERĂ: Dieta disociată (111, 222, 333, 3+3). Topește 15 kg în 2 săptămâni

DESCOPERĂ: Dieta indiană. Cum slăbești 8 kilograme în 7 zile

CITEȘTE: Dieta Oanei Radu. Cum a slăbit Oana Radu 50 de kilograme

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Ce înseamnă dacă ți se zbate ochiul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri