HOROSCOP complet AstroCafe pentru AUGUST 2017: Oboseala, renuntare la tot si regrete mari pentru doua zodii!


Citeste horoscopul complet AstroCafe al lunii August 2017.

Rac

Se conturează noutăţi financiare pe tot parcursul perioadei analizate. Se încheie o etapă de câştig de la şi prin alţii, asta însemnând că se pot reozlva moşteniri, partaje personale şi profesionale sau se pot lămuri demersuri legate de instituţii financiare. Este nevoie de prudenţă şi discernământ vizavi de tot ce ţine de cheltuieli şi investiţii, întrucât există o tendinţă de a exagera sau de a te grăbi.

Se deschide o nouă etapă de câştig din munca desfăşurată la un job, fiind posibil fie sarcini de lucru noi care îţi măresc, în timp, veniturile, fie apare o ofertă de colaborare deosebită. Dar, în umbră există interese meschine şi nu este chiar ceea ce pare. Analizează pe îndelete totul şi evită deciziile majore mai ales după 13 August. 

Leu

Este cea mai importantă perioadă din acest an pentru tine, deoarece energia sa te predispune la schimbări majore pe toate planurile vieţii.

Rezervă momente, zile în care să te gândeşti numai la cum doreşti să se defăşoare viaţa ta de acum încolo, vizualizează intens asta cu cele mai mici detalii şi ai încredere că Universul îţi va răspunde pe măsură. Totul este să eviţi exagerările şi implicarea în treburile celorlalţi. Pe de altă parte, sănătatea întregului organsim este fluctuantă, fiind posibile manifestarea unor afecţiuni ale sistemului circulator, ale inimii, ale ochilor sau ale coloanei vertebrale.
Odihneşte-te conştient şi plimbă-te mai mult în aer liber. Finaluri clare în relaţiile parteneriale, fie că este vorba despre o relaţie matrimonială, fie despre una profesională.

Fecioara

O perioadă în care este bine să fii discret, să-ţi rezolvi treburile personale departe de ochii şi urechile curioşilor şi nu în ultimul rând să te ocupi de sănătatea şi îngrijirea ta personală. Există conflicte în umbră creionate de unii colegi din câmpul muncii.

De aceea, fereşte-te de aceste persoane şi evită să-ţi povesteşti slăbiciunile chiar oricui. Deocamdată pare că femeile îţi sunt prietene, dar este doar o aparenţă. Se pot accentua afecţiuni legate de sistemul circulator, de inimă, de coloană vertebrală şi de ochi, deci ascultă-ţi semnalele organismului şi ia-le în serios. În plan profesional se conturează un final de etapă, fie prin finalizarea unor sarcini de lucru importante, fie prin modificarea termenilor şi condiţiilor de desfăşurare a activităţii profesionale.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Zodii care se plictisesc RAPID intr-o relatie! Isi parasesc partenerul fara sa stea pe ganduri!

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii! Ce sa faci ca sa scapi de ghinioane

Dezvaluirile lui Nostradamus pentru 7 zodii! Afla ce a prezis pentru zodia ta

Horoscop AstroCafe pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017! Doua zodii isi intalnesc iubirea adevarata

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Lista de cumpărături de Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri