Horoscop AstroCafe pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017! Doua zodii isi intalnesc iubirea adevarata


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 24 - 30 iulie 2017.

Berbec

Săptămâna începe în forţă în planul amoros. Discuţii importante cu persoana iubită, cu copiii, dar şi desfăşurarea unor activităţi recreative alături de cei dragi. De evitat contradicţiile şi excesele, pentru că rişti să strici situaţii bune. La serviciu se conturează multe activităţi, dar vei fi sprijinit de către colegi. Ziua de 27 Iulie este tensionată, astfel că foarte uşor se poate ajunge la discuţii aprinse şi insuccese profesionale. Sănătatea este vulenerabilă, bine fiind să fii prudent şi să te îngrijeşti corespunzător. Pe cât posibil evită consultaţiile, analizele şi intervenţiile chirurgicale în perioada 26 – 29 Iulie. Foarte bine susţinute sunt relaţiile parteneriale.  

Taur

Este nevoie să te ocupi ceva mai mult de familie şi de casă. Discuţii importante cu membrii familiei, întâlniri deosebite cu neamurile, activităţi domestice de anvergură. Legătura cu locurile natale şi cu familia ta de provenienţă este foarte puternică acum. Vizitele la rude, răsfoitul albumelor de fotografii îţi creează stări plăcute, contactându-te totodată la energia benefică a strămoşilor din care provii. De evitat conflictele! Relaţia cu persoana iubită şi copiii se animă mult pe 26 şi 27 Iulie, tensiuni apărând pe 27. Prudenţă, răbdare, toleranţă! A doua parte a săptămânii predispune la multă muncă în plan profesional.

Gemeni

Foarte animate sunt relaţiile cu anturajul apropiat în prima parte a săptămânii. Dialoguri interesante, întâlniri inedite, informaţii de uz general. Pe de altă parte sunt posibile şi multe drumuri pe distanţe scurte, pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale. Controlează-ţi vorbele şi gesturile, pentru că există riscul să spui multe, mărunte şi inutile. Unii se pot supăra şi de aici un carusel de evenimente greu de controlat şi înţeles. Pe 26 şi 27 Iulie se conturează multă forfotă în plan domestic, existând predispoziţii spre discuţii aprinse cu membrii familiei şi spre desfăşurarea unor activităţi domestice de anvergură. Răbdare, toleranţă, încredere!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Vor avea fericire maxima in casnicie toate aceste 8 zodii! E si a ta in top?

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Viata acestor zodii este pe cale sa se schimbe radical in aceasta vara

Cele mai norocoase zodii ale lunii AUGUST! Au tras lozul castigator in iubire

Marilena Cuciurean a făcut atac de panică la Survivor România! “Nu îmi simt mâinile!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 18 ianuarie 2021! O zodie poate face alegeri greșite în privința banilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri