Horoscop complet AstroCafe pentru 21 noiembrie: Doua zodii au mari probleme sentimentale


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 21 noiembrie 2017.

Berbec

Eşti o mică vedetă în anturaj, astfel că mulţi vor fi cu ochii pe tine. Sunt posibile altercaţii cu şefii, oficialităţile momentului, însă eşti suficient de pregătit să depăşeşti totul cu bine. Unii şefi ţi-ar putea reproşa faptul că esti interesat doar de problemele tale, iar indatoririle sociale le-ai trecut intr-un plan secundar. Relaxeaza-te la o şuetă alaturi de cei dragi.

Taur

Sufletul tău este dornic de rafinare, de dialoguri cu persoane erudite. Vizitarea târgurilor de sezon, lecturarea cărţilor filozofice sau spirituale îţi aduc informaţii noi şi chiar prieteni. Călătoriile sunt o temă importantă, dar factorul neprevăzut îţi poate strica planurile. Prudenţă la drum! Spre seară, planifică activităţi culturale pentru întreaga lună.

Gemeni

Chestiunile financiare comune cu alţii sunt de interes astazi. Este o zi buna de a te ocupa de taxe, impozite sau datorii de orice fel. S-ar putea sa descoperi ceva nereguli in documentele financiare, insa cu prudenta si discernamant le poti rezolva fara probleme. Energia viatala este scăzută, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de prioritati. Detaşează-te de forfota cotidiană!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Australia, scădere susţinută a numărului de noi cazuri de Covid-19

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri