HOROSCOP - Camelia Pătrăşcanu. Marţi, o zi tensionată. Tendinţele astrale ale săptămânii 10-16 decembrie


HOROSCOP - Camelia Pătrăşcanu. Marţi, o zi tensionată. Tendinţele astrale ale săptămânii 10-16 decembrie

HOROSCOP. Ne merge bine pentru că Luna este în creştere, aşa încât putem acumula lucruri. Mai întâi informaţii, ochii atenţi la relaţii, avem întâlniri cu persoane importante încă de la începutul săptămânii când Luna traversează Capricornul şi este o perioadă bună de ambiţii, de forţă şi de putere pe care putem să o exercităm, mai ales când trebuie să ne susţinem opiniile sau dacă avem confruntări sau întâlniri foarte importante.

HOROSCOP. Trebuie să facem un pas în spate, să nu deschidem conflicte nici acasă şi nici la serviciu. Unii vor putea, pentru unii va fi mai dificil. în schimb, putem fi ajutaţi dacă ştim să cerem ajutorul cu demnitate, explicând sincer situaţia putem primi un ajutor providenţial în aceste zile, joi, vineri şi sâmbătă.

HOROSCOP. Este cazul să fim sinceri şi oneşti şi cu slăbiciunile noastre. Nuante. O sinusoidă. Pe de o parte ne merge bine, avem autoritate şi putere, dar să o lăsăm mai moale spre sfârşitul săptămânii. Probabil şi atmosfera asta de sărbători, ne facem planuri pe cine vizităm, cum vizităm şi trebuie să ne pregătim cumva inima şi sufletul pentru o atmosferă cât mai calină şi cât mai tandră, de aceea finalul de săptămână este indicat pentru armonizarea relaţiilor.

sursa: antena3.ro


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP 11 decembrie - Profesor Radu Ştefănescu. Nativii din această zodie rezolvă cu succes toate problemele financiare

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Horoscop: Top 3 zodii care scapă de ghinion în 2019

Horoscop 10-16 decembrie: Şemineu, lumânări, şampanie, o săptămână cu surprize amoroase în weekend

Iată care sunt bolile karmice ale fiecărei ZODII. Care e suferinţa ce ţi-a marcat existenţa

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri