Horoscop BANI februarie 2019. Două zodii cu noroc la bani! Buzunare pline în a doua lună din an


Luna februarie aduce surprize mari la capitolul bani pentru două zodii.


In articol:

Horoscopul 2019 favorizează nativii de foc, însă nici pentru celelalte zodii lucrurile nu stau deloc rău. Horoscop februarie 2019. Cele două zodii cu noroc la bani!

Horoscop bani februarie Berbec

Berbecii însă trebuie să fie dispuși, în această luna, să renunțe uneori la punctele lor de vedere sau chiar la fanatism.

Altfel, pot îmbrățișa căi nepotrivite și pot face alegeri doar din ambiție ori rigiditate, ceea ce nu-I avantajează acum. Pot apărea oameni de destin, care îi inspiră, încurajează și susțin pe nativii Berbec să-și urmeze visele.

Citeste si: Ești binecuvântată să ai numerele maestre în destin? 11 și 22… ce semnifică și cum se calculează numărul destinului

Horoscop bani februarie Taur

Taurii au o luna cu multe aspect benefice, mai ales în plan relațional, partenerial. Unii Tauri au de luat decizii importante legat de o relație de cuplu și e bine să fie atenți întrucât există posibilitatea de a se iluziona sau de a renunță prea ușor din cauza unor motive nefondate.

Profesional și în carieră, sunt șanse de schimbare neașteptată. Pot apărea surprize, li se aduc la cunoștință schimbări, unii Tauri sunt nevoiți să se reinventeze sau să găsească rapid soluții la o situație aparent fără ieșire.

Au multă creativitate în această luna și foarte multă disponibilitate de a iubi și a se deschide în relații cu oameni pe care-I îndrăgesc și de care le păsa.

Citeste si: Ziua bună se cunoaște de dimineața! Cum îți place să te trezești, în funcție de zodia ta

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Raed Arafat, un nou avertisment! Numărul cazurilor de infectări cu coronavirus a crescut alarmant: „Este un semnal că situația nu este sub control”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri