HOROSCOP AstroCafe pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017! Zile dificile pentru capricorni - previziuni COMPLETE


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017.

Balanta

Eşti mai mult pe drumuri la începutul săptămânii, fie pentru a rezolva diverse personale sau profesionale, fie pentru a face vizite celor dragi şi de încredere. Fii cumpătat în toate, pentru că sunt posibile neplăceri de tot felul. Ar fi bine să te desprinzi de unele persoane care îţi pun beţe în roatele proiectelor tale. Acasă este nevoie să investeşti timp şi eforturi mari. Dialoguri importante cu membrii familiei, vizite la neamuri, depănarea amintirilor de demult.

Eşti destul de combativ, astfel că este posibil să strici relaţii şi situaţii bune. Fii înţelegător, tolerant şi ai răbdare cu ceilalţi! Farmecul tău nativ îi va cuceri pe toţi.

Scorpion

Este posibil să primeşti bani la începutul săptămânii, fie salariul, o primă, fie cineva drag îţi oferă drept cadou o sumă consistentă sau un favor deosebit care compensează cumva o cheltuială importantă. Tentaţia cumpărăturilor este mare şi ar trebui să fii foarte cumpătat.

Sunt şanse de pierderi sau furturi. Relaţiile cu anturajul apropiat sunt foarte animate. Discuţii importante, călătorii pe distanţe scurte, apariţia unor oferte de colaborare sau de căsătorie. Asta înseamnă că cineva din acest anturaj îţi poate oferi şansa unei colaborări scurte sau, cineva care te iubeşte în taină demult îţi va mărturisi ceea ce simte pentru tine. Griji şi treburi domestice.

Sagetator

Stările tale de spirit sunt fluctuante la începutul acestei săptămâni, de aceea controlează-te şi nu lăsa ca ceilaţi să observe asta.

Există riscul să fii interpretat greşit şi de aici un şir lung de neplăceri. Sănătatea este vulnerabilă, deci îngrijeşte-te corespunzător şi pe termen lung. Ai încredere că providenţa lucrează din umbră şi te ajută subtil. A doua parte a săptămânii evidenţiază aspecte financiare, de genul obţinerea drepturilor salariale sau a unor cadouri dinspre locul de muncă. Dar, în paralel apar cheltuieli neprevăzute. Se recomandă prudenţă, deoarece sunt posibile pierderi. Persoanele din anturajul apropiat te provoacă mult şi bine.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop saptamanal 23-29 octombrie 2017 Oana Hanganu. Zodiile sunt influentate de Soare: racii se indragostesc si leii isi schimba casa

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Horoscop Mihai Voropchievici saptamana 23-29 octombrie 2017! Doua zodii sunt sub protectie divina

Previziuni URANIA pentru perioada 21 – 27 octombrie 2017! Certuri si neintelegeri pentru doua zodii

Cele mai norocoase si puternice zodii din 2018! Acesti nativi castiga pe toate planurile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Lista de cumpărături de Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri