Previziuni URANIA pentru perioada 21 – 27 octombrie 2017! Certuri si neintelegeri pentru doua zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 21 – 27 octombrie 2017, oferite de celebrul astrolog Urania.

Previziuni URANIA – Berbec

 

Între 21 şi 22 octombrie, la prânz, discuţii legate de primirea unui bun sau de obţinerea unui avantaj material pentru care se va apela la tactici şi manevre abile. În această strategiie poate apărea o fisură de gândire sau de acţiune care nu este conformă cu legile juridice, morale sau financiare. Preocupări etice sau medicale legate de aspectul morţii, al sfârşitului sau de transformări care au nevoie de regenerare. Între 22 octombrie, după ora 14:57′, şi zorii zilei de 25 octombrie, tentaţia de a face o călătorie (excursie) în străinătate, contacte cu oameni şi instituţiile din afara ţării. Dor de ducă, chemarea depărtărilor. Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29′), Marte va intra în zodia Balanţei care va dinamiza casa a VII-a relaţiilor parteneriale. Discuţii aprinse legate de un proiect sau de un contract. Posibilă intensificare a conflictelor deja existenţe între soţi sau asociaţii într-o afacere. Unii, pot avea câştig de cauză într-o dispută sau într-un litigiu minor.  

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Citește și:

Cele mai norocoase si puternice zodii din 2018! Acesti nativi castiga pe toate planurile

Este medic neurochirurg si a fost in coma! Ce a vazut este dovada ca exista viata dupa moarte: "Mi-au trebuit luni sa inteleg ce s-a intamplat cu mine"

A ruput tacerea! Actorul care l-a interpretat pe Nelu Curca a vorbit pentru prima data de apropierea de biserica: "Nu sunt calugar"

Cele mai bune combinatii de zodii. Ce ai de facut daca nu esti in top

Păpușa Ken a devenit… Barbie! Transformarea incredibilă a lui Rodrigo Alves! Imagini uluitoare!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Alexandra de la Puterea Dragostei, acuzată că-şi neglijează fetiţa! "A spus că o să cheme Protecţia Copilului"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri