HOROSCOP AstroCafe pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017! Zile dificile pentru capricorni - previziuni COMPLETE


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 23 - 29 octombrie 2017.

Berbec

O săptămână în care gustul pentru subiecte filozofice este la cote înalte. Sunt posibile dialoguri cu persoane erudite, planuri pentru studii şi călătorii, dar şi abordarea unor aspecte profesionale. Şefii te solicită din plin, deci fii prudent şi alege-ţi vorbele cu grijă. Reuniunile de la locul de muncă, dar şi cele familiale îţi vor aduce informaţii utile şi soluţii viabile pentru toate situaţiile în care te afli.

Evită discuţiile contradictorii şi expunerea opiniilor personale. Sunt momente în care, unii vor doar să-ţi vâneze greşelile şi vulnerabilităţile. A doua parte a săptămânii îţi aduce în preajmă prieteni şi acţiuni de anvergură cu aceştia.

Taur

Este nevoie să te ocupi de achitarea facturilor sau de relaţionarea cu instituţiile financiare. Se recomandă prudenţă vizavi de tot ce ţine de bani, bunuri comune cu alţii, moşteniri, partaje şi documentele lor aferente.

Sunt posibile încurcături şi tergivesări ale unor demersuri financiare, fie că este vorba despre a încasa nişte bani, fie de a plăti o datorie. Pe de altă parte vor interveni şi aspecte referitoare la o călătorie îndepărtată sau la abordarea unor studii de perfecţionare pe termen lung. În plan profesional eşti solicitat de către şefi şi autorităţi. Reuniuni profesionale, dezbateri pe teme de larg interes la locul de muncă şi controverse colegiale.

Gemeni

Săptămâna debutează cu multă animaţie în relaţiile parteneriale. Fie că este vorba despre relaţia cu partenerul de viaţă, fie despre o colaborare pare dificil să stabileşti clar termenii şi condiţiile lor de desfăşurare. Dialoguri contradictorii, bizarerii, destrămarea unor astfel de relaţii când şi cum te aştepţi mai puţin. Bine ar fi să te desprinzi din relaţiile şubrede. Vor veni altele mult mai profitabile la momentul potrivit.

Apar totodată şi chestiuni financiare de genul achitarea unor facturi sau dialoguri cu reprezentanţi ai unor instituţii financiare. Prudenţă, răbdare, toleranţă! Unii depun eforturi serioase să-ţi obstrucţioneze progresul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop saptamanal 23-29 octombrie 2017 Oana Hanganu. Zodiile sunt influentate de Soare: racii se indragostesc si leii isi schimba casa

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Horoscop Mihai Voropchievici saptamana 23-29 octombrie 2017! Doua zodii sunt sub protectie divina

Previziuni URANIA pentru perioada 21 – 27 octombrie 2017! Certuri si neintelegeri pentru doua zodii

Cele mai norocoase si puternice zodii din 2018! Acesti nativi castiga pe toate planurile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Tehnici de machiaj pentru începători

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri