Horoscop AstroCafe pentru 22 iulie: Racii gestioneaza banii familiei


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 22 iulie 2017.

Berbec

 

Iubirea si implicatiile ei vor cunoaste o noua etapa in viata ta, datorita aspectului de Luna noua ce se formeaza in Leu la finalul acestei săptămâni. Daca esti implicat intr-o relatie mai veche, aceasta se poate reconfigura si consolida. Insa foarte posibil este sa te orientezi spre cuceriri noi. Pentru unii nativi se anunta aparitia unui copil. Pentru cei care au deja copii, relatiile cu acestia se vor schimba.

 

Taur

 

Aspectul de Luna noua ce se formeaza in Leu in acest weekend iti aduce noutati in plan familial. Poate fi vorba despre schimbarea locuintei, despre achizitionarea unor bunuri patrimoniale de valoare sau vanzari ale unor terenuri sau case. Oricum schimbarea, innoirea sunt cuvintele de ordine. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si foarte usor se pot isca discutii. Fii intelegator si deschis catre nevoile celorlalti.

 

Gemeni

 

Weekend-ul este potrivit pentru intalniri si dialoguri cu rudele si prietenii apropiati. Duminică se va forma aspectul de Luna noua in Semnul Leului, aspect care iti va aduce in preajmă oameni noi, alaturi de care vei lega prietenii pe termen lung. Mentalul iti este rascolit, astfel incat ar fi bine sa vorbesti cat mai putin si sa eviti deciziile majore. Calatoriile pe distante scurte sunt o alta tema importanta.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bianca Drăgușanu, gest șocant după ce a primit un cadou de la Alex Bodi: „Cumpără-ți o viață”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri