Horoscop 6 martie - Radu Ștefănescu. Zi cu ghinion pentru acești nativi! Nu semna niciun act


Horoscop 6 martie 2019. Vești proaste pentru aceste zodii! Profesorul Radu Ștefănescu vă sfătuiește să aveți mare grijă cui veți spune secretele altora.

Horoscop 6 martie - Radu Ștefănescu BERBEC

Nu reacţiona la nimic, taci şi zâmbeşte, mai ales dacă provocările vin din partea unui coleg de serviciu. Poate fi o capcană! Fii prudent, calm şi precaut, mai ales în convorbirile la mobil! Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic. Chiar nu merită să te consumi pentru cineva care este superficial şi neserios! Cu toate că eşti în criză de timp, astăzi reuşeşti mai întotdeauna să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, salvând situaţia.

Citeste si: Horoscop TAROT 4-10 martie. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop 6 martie - Radu Ștefănescu TAUR

Conjunctura te descurajează să te ocupi de orice e important, riscant. Evită confesiunile despre secretele altora, ca să nu faci şi tu confidenţe, sau compromisuri. Ascultă, cu mare atenţie! Astăzi stelele sunt binevoitoare, poţi avea o şansă. Nu o rata cum faci de obicei! Dimineaţa zilei este foarte dinamică, perioadă în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei noi.

Citeste si: Horoscop dragoste 4-10 martie. Zodia care sufera din cauza orgoliului

Horoscop 6 martie - Radu Ștefănescu GEMENI

Astăzi, conflict dintre sentimente şi logică. Nu lua decizii importante. Amână toate întâlnirile pe care le poţi reprograma. Nu promite nimic. Nu forţa găsirea unei soluţii, temporizează. Trebuie să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Profită de bunăvoinţa stelelor şi avansează în carieră, dar şi relaxează-te.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bianca de la Puterea Dragostei, bătută crunt de Livian? Zvonul revoltător care i-a speriat pe internauţi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri