Horoscop 4 - 10 decembrie 2017: 4 astrologi, o singura concluzie. Urmeaza o perioada de foc, de la extaz la agonie

Capricorn

Relaţiile parteneriale sunt provocatoare în sensul că a sosit vremea să lămureşti, fie aspectele vieţii de cuplu, fie pe cele ale unor colaborări aflate în derulare sau sunt în discuţii de a începe. Există o mare vulnerabilitate pe acest segment, pentru că tu în primul rând eşti sensibil şi concentrat pe propria ta persoană. Fii prudent şi acordă atenţie în limita posibilităţilor şi celorlalţi. Apar cheltuieli şi aspecte privitoare la moşteniri şi partaje. Este dificil de a se ajunge la o înţelegere amiabilă pe tot ce ţine de bani şi bunuri, dar nu forţa nota.

Varsator

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar şi în plan personal ai multe şi mărunte de făcut. Dozează-ţi eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă şi se pot evidenţia, destul de zgomots, afecţiuni mai vechi sau mai noi. De reţinut că la serviciu există animozităţi ascunse, conflicte mocnite ce stau să izbucnească din moment în moment. Fii discret şi circumspect faţă de toată lumea! Relaţiile parteneriale sunt importante, indiferent ce se discută cu partenerul de viaţă sau cu persoanele alături de care te afli într-o colaborare.

Pesti

Este bine să-ţi îndrepţi atenţia spre persoana iubită, spre copii, dar şi spre hobby-urile dragi sufletului tău. Activităţile recreative desfăşurate alături de cei dragi te relaxează, te amuză şi te provoacă să-ţi exersezi creativitatea. Ai putea realiza adevărate opere de artă în aceste zile. La serviciu se animă atmosfera la mijlocul săptămânii, datorită unor sarcini de lucru ce trebuie reluate sau lămurite. Dozează-ţi eforturile, pentru că sănătatea lasă de dorit. Relaţii profesionale dificile, discuţii tensionate cu şefii şi autorităţile. Prudenţă şi răbdare!

viewscnt

Pentru tine

Parteneri