Horoscop 4 - 10 decembrie 2017: 4 astrologi, o singura concluzie. Urmeaza o perioada de foc, de la extaz la agonie


Doua fenomene astrale zdruncina viata zodiilor in aceasta saptamana. Luna noua si Mercur retrograd sunt cele doua fenomene astrologice care vor da de cap zodiilor.

Berbec

Foarte animat este segmentul domestic! Este nevoie să te ocupi de curăţenii generale, reparaţii sau de vânzarea-achiziţionarea unor bunuri patrimoniale. Se recomandă prudenţă, deoarece relaţiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Gândirea şi comunicarea lasă de dorit în această săptămână, astfel că ar fi bine să nu te bazezi pe cele spuse sau decise acum. Persoana iubită şi copiii reprezintă alte subiecte provocatoare. Discuţii, acţiuni recreative împreună cu cei dragi, planuri de călătorii şi de studii.

Printre rânduri, ocupă-te şi de sănătate.

Taur

Multă lume va dori să-ţi vorbească în această săptămână. Însă emotivitatea şi subiectivismul sunt accentuate, deci fii prudent şi evită discuţiile ample. Se pot relua teme sau activităţi vechi, pe seama faptului că ceva a rămas nelămurit sau nerezolvat. Gândurile tale sunt îndreptate spre câştiguri şi investiţii, dar ar fi bine să laşi deciziile majore şi semnarea documentelor importante pentru o altă perioadă.

Sfaturile şi soluţiile primite de la persoanele din anturajul apropiat sunt de bun augur. Demersuri patrimoniale, discuţii cu membrii familiei, planuri domestice.

Gemeni

Eşti pus pe fapte mari în această săptămână. Energia vitală este la cote înalte, astfel că sunt şanse deosebite de a trasa direcţii noi, atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Accentele acestor zile se află pe relaţiile cu ceilalţi, mai ales pe relaţiile cu partenerul de viaţă şi pe relaţiile de colaborare. Este vremea să renunţi la ceea ce nu îţi mai este de folos şi să te orientezi spre noi orizonturi parteneriale. Există în preajma ta oameni alături de care poţi dezvolta relaţii minunate pe termen lung. Cheltuieli cotidiene, primirea unor cadouri sau a salariului.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 2018: Cele trei zodii care vor avea un an de aur - Norocul este de partea lor

ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan

Horoscop 2018: Top 5 zodii cu noroc la bani

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 04 - 10 decembrie 2017. Despartiri si regrete pentru trei zodii

Mihai Voropchievici, previziunile runelor pentru saptamana 3 - 9 decembrie: Doua zodii se afla in impas

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 17 aprilie 2021. Află ce zodie pleacă într-o călătorie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri