Horoscop. 3 zodii își vor schimba viaţa în 2019


Există momente când oamenii decid să-și schimbe viața din temelii și să treacă la următoarea etapă.


In articol:

Pentru trei zodii, anul 2019 va fi unul al transformărilor profunde, care - chiar dacă vor durea - le vor da șansa, pe viitor, să-și atingă potențialul.

Rac

Pentru racii care au dificultăți în prezent, 2019 va reprezenta un punct de cotitură, atât în dragoste, cât și pe plan profesional. Vor decide să trăiască în prezent, fără umbrele din trecut care i-au măcinat vreme îndelungată. Va fi dificil, dar nu imposibil, și este un pas necesar în maturizarea lor. Este important însă ca schimbările să nu fie forțate și radicale, pentru că lucrurile cu adevărat remarcabile se fac cu dorință și mulți pași mici. În dragoste vor decide să renunțe la iluzia unui partener ideal - care, de fapt, nici nu există. Doar așa vor putea să-și găsească jumătatea sau să se bucure de fiecare clipă petrecută în cuplu, cu bunele și relele ei.

Citeste si: Top 3 zodii care vor avea o CUMPANĂ în 2019

Capricorn

Capricornii vor ajunge la vorba bunicilor - în viață nu contează câte lucruri aduni, ci câte momente petreci alături de cei dragi. Anul 2019 va fi unul trăit mai aproape de familie și prieteni, fără timp pierdut în căutarea plăcerilor de moment. Odată cu recâștigarea încrederii în propriile forțe, nativii din zodia Capricorn se vor apropia de versiunea lor ideală - persoana care și-ar fi dorit mereu să fie. E important să învețe și cum să trăiască singuri, fără a-și mai pune fericirea pe umerii partenerului de viață. E o schimbare ce pare cinică, însă le va da șansa de a avea o relație sănătoasă - în care oferă iubire, nu depind de ea.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri