Doliu în Familia Regală! A murit arhiducesa Elisabeta Sandhofer, nepoata regelui Ferdinand


Doliu în Familia Regală! A murit arhiducesa Elisabeta Sandhofer, nepoata regelui Ferdinand

Doliu și durere în Familia Regală! A murit arhiducesa Elisabeta SandHofer, nepoata regelui Ferdinand și a reginei Maria, moștenitoarea Castelului Bran.

Anunțul a fost făcut cu tristețe de către conducerea Castelului Bran. Unde vor putea oamenii să îi aducă un ultim omagiu. Drum lin, Alteță!

Administraţia Castelului Bran a anunţat miercuri decesul Alteţei Sale Imperiale şi Regale Arhiducesa Elisabeth Sandhofer, membră a familiei Habsburg, moştenitoare a Castelului Bran.

' 'Castelul Bran anunţă cu profundă tristeţe despărţirea de Alteţa Sa Imperială şi Regală Arhiducesa Elisabeth Sandhofer, care a trecut la cele veşnice după o lungă şi grea suferinţă.

Prezenţă caldă, discretă şi de un umor fin, a marcat definitiv revenirea la viaţă a Castelului Bran, ieşit din lunga sa noapte comunistă. Se va afla mereu în rugăciunile noastre, împreună cu bunica sa, Regina Maria, şi cu mama sa, Principesa Ileana'', se arată în comunicatul de presă transmis miercuri de Administraţia Castelului Bran.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop weekend 4-6 ianuarie 2019: primul weekend 2019, prima eclipsa de Soare 2019 sub Luna Noua in Capricorn! Ce MESAJ iti aduce ECLIPSA?

O recunoști? A ajuns cea mai dorită femeie din România

HOROSCOP. Zodiacul egiptean 2019. Este cel mai precis și categoric. Află ce zodie ești

Zodii care au noroc în dragoste în 2019

ZILE LIBERE 2019. Sărbători legale în 2019. Ce vacanțe vor avea românii

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Musty de la Survivor despre accidentarea lui Jador „E la fel ca la Lucian...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri