Top 3 zodii care vor avea o CUMPANĂ în 2019


Pentru trei zodii, anul 2019 va aduce momente decisive, în care obișnuința și sentimentul de securitate se vor spulbera.

Deși dureroase, astfel de experiențe le-ar putea modela destinul într-un mod pozitiv, dacă vor avea curajul să învețe lecțiile necesare.

Gemeni

Gemenii vor avea tendința, în 2019, de a urmări doar satisfacția rapidă - care, deși intensă pe moment, îi seacă de energie și le dă senzația că nu au niciun scop în viață. La apogeul acestei etape, Gemenii vor avea un comportament aproape autodistructiv, fără să le peste de părerea celor din jur sau de viitor. Va veni însă și clipa adevărului, în care nativii din această zodie vor realiza că, dacă continuă pe acest drum, vor pierde atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, tot ce au construit. Schimbarea va fi una de profunzime și va marca momentul în care Gemenii se maturizează și înțeleg că fiecare faptă are consecințe ce nu pot fi trecute cu vederea. Se vor reîntoarce atunci la vechile visuri, pe care le vor urmări cu încredere și pasiune - de data aceasta dispuși să sacrifice prezentul pentru viitor. Iar sentimentul de mulțumire va fi incomparabil.

Citeste si: Zodii care au noroc în dragoste în 2019


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Anca Serea și Adi Sînă au probleme în paradis? „Căsnicia este grea...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri