HOROSCOP 2018: Urmeaza un an al schimbarilor! Acestea sunt cele mai afectate zodii!


HOROSCOP 2018: Urmeaza un an al schimbarilor! Acestea sunt cele mai afectate zodii!

Anul 2018 va fi unul de sedimentare a schimbărilor care au avut loc de ceva timp încoace, dar şi de deschidere către noi orizonturi odată ce ne-am lămurit care ne este poziţia actuală.

HOROSCOP 2018. Berbec

HOROSCOP 2018. Se anunţă un an curajos pentru această zodie, atât pe plan sentimental, cât şi în carieră. Nativii implicaţi într-o relaţie vor reuşi să scape de orgoliu şi vor putea să vorbească cu sinceritate despre sentimentele lor, lucru benefic pentru evoluţie. În cazul celor singuri, e nevoie de mai multă îndrăzneală dacă vor să fie cu cineva, dar şi de semnale clare pentru posibilii parteneri.

În 2018 sunt favorizate studiile, aprofundarea cunoştinţelor, dar şi schimbarea domeniului de activitate. Banii, însă, sunt cei care vor fi în centrul atenţiei, vei lupta pentru a obţine tot mai mulţi chiar în defavoarea celorlalte sectoare ale vieţii tale. Cheltuielile vor fi mai mari ca în anii anteriori, însă şi câştigurile pe măsură!

HOROSCOP 2018. Taur

HOROSCOP 2018. Anul 2018 vine cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental, indiferent de statutul tău.

Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, va exista mult mai multă înţelegere şi afecţiune între tine şi partener. Dacă eşti singur, e posibil să fii atras de o persoană mai în vârstă, şi asta doar datorită faptului că te interesează stabilitatea financiară. Eşti pus pe economii şi ai face orice pentru a pune un ban deoparte. În primele luni ale acestui an ţi se oferă o oportunitate în carieră, însă totul depinde doar de tine şi de schimbările pe care eşti dispus să le faci. Nu te extenua şi învaţă să spui nu exceselor!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul dragostei saptamana 18-24 septembrie. Neintelegeri in cuplu, posibile despartiri. Ce zodii trebuie sa fie precaute

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Horoscop saptamanal AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017! Pierderi majore pentru doua zodii

Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017: Cumpene multe pentru zodii, probleme în relaţie şi un câştig neaşteptat. Previziuni complete

Acesta este sufletul pereche al fiecarei zodii! Cu cine trebuie sa ramai toata viata!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Meda de la Puterea Dragostei, însărcinată pentru prima oară

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri