Gwyneth Paltrow a lansat un ghid de calatorii online! Uite ce gasesti acolo!


Gwyneth Paltrow a lansat un ghid de calatorii online! Uite ce gasesti acolo!

Actrita Gwyneth Paltrow a anuntat, prin intermediul site-ului sau de lifestyle goop.com, ca a lansat un ghid de calatorii online si o aplicatie pentru telefoane inteligente si tablete.

 

Gwyneth Paltrow, in varsta de 42 de ani, a publicat in cel mai recent newsletter al site-ului sau de lifestyle goop.com un anunt referitor la lansarea unui ghid de calatorii online si a unei aplicatii dedicate pentru telefoane inteligente si tablete, scrie MEDIAFAX.
"Un ghid cuprinzator de vacante, Escapes, (si o aplicatie, in curand) s-a aflat pe lista lucrurilor pe care dorim sa le facem de cand am lansat goop", a scris Paltrow, continuand cu o scurta prezentare a noului ghid turistic, care ofera vacante pentru orice tip de turist, dar plecand de la intrebarile si sugestiile
utilizatorilor goop.com.
"Nimic nu te face mai constient de locul si timpul in care traiesti decat calatoria spre o noua destinatie. Calatoriile sunt o pasiune adanca a mea si unul dintre motivele pentru care am fondat goop. Ma saturasem de asistenti platiti sa-mi recomande tot felul de restaurante si agenti de turism care imi recomandau doar hoteluri gresite. Am lucrat mult si greu pentru acest ghid, Escapes, pe care il vom extinde pe masura ce noi si prietenii nostri de incredere vom continua calatoriile in jurul lumii.
Ghidul prezinta ceea ce ni se cere de multe ori, prin telefon, prin e-mail, prin mesaje. Ne place sa credem ca facem munca in locul vostru", a scris Paltrow in mesajul de promovare a noului serviciu.

Gwyneth Paltrow, in varsta de 42 de ani, a publicat in cel mai recent newsletter al site-ului sau de lifestyle goop.com un anunt referitor la lansarea unui ghid de calatorii online si a unei aplicatii dedicate pentru telefoane inteligente si tablete, scrie MEDIAFAX."Un ghid cuprinzator de vacante, Escapes, (si o aplicatie, in curand) s-a aflat pe lista lucrurilor pe care dorim sa le facem de cand am lansat goop", a scris Paltrow, continuand cu o scurta prezentare a noului ghid turistic, care ofera vacante pentru orice tip de turist, dar plecand de la intrebarile si sugestiile utilizatorilor goop.com.

"Nimic nu te face mai constient de locul si timpul in care traiesti decat calatoria spre o noua destinatie.
Calatoriile sunt o pasiune adanca a mea si unul dintre motivele pentru care am fondat goop. Ma saturasem de asistenti platiti sa-mi recomande tot felul de restaurante si agenti de turism care imi recomandau doar hoteluri gresite. Am lucrat mult si greu pentru acest ghid, Escapes, pe care il vom extinde pe masura ce noi si prietenii nostri de incredere vom continua calatoriile in jurul lumii. Ghidul prezinta ceea ce ni se cere de multe ori, prin telefon, prin e-mail, prin mesaje. Ne place sa credem ca facem munca in locul vostru", a scris Paltrow in mesajul de promovare a noului serviciu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 15 ianuarie 2022

A intrat în depresie din cauza Instagramului! Vedeta a fost la un pas de moarte

DESCOPERĂ: Horoscop Berbec FEBRUARIE 2022. Nativii Berbec au succes la locul de muncă!

DESCOPERĂ: Fructele și legumele lunii IANUARIE

PORTRET: Cine este VIVIANA SPOSUB, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală a suferit saxofonistul şi cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri