Gina Pistol dezvãluie secretul dietei sale! Vedeta a explicat care este MENIUL ei zilnic


Înconjurată de cele mai gustoase preparate, Gina Pistol, prezentatoarea show-ului ”Chefi la cuţite”, dezvãluie secretul dietei sale. Adepta unui stil de viaţă sănătos, cu reguli alimentare echilibrate şi exerciţii fizice, Gina a ales, de curând, să facă o altă schimbare în ceea ce priveşte meniul său:

 

“Am renunţat la gluten şi lactoză, pentru că am intoleranţă la ele, şi am evitat să consum produse cu zahăr. Chiar dacă eu iubesc lactatele, mai ales laptele şi brânza de capră, ce erau şi singurele pe care le consumam de altfel, nu le-am mai inclus în dieta mea. În ceea ce priveşte carnea, nu a fost o trecere bruscă, pentru că eu oricum mâncam carne foarte rar. Mai mult curcan şi pui, iar acum consum uneori doar peşte şi fructe de mare. În rest, multe legume, fructe, gătite sau crude şi...hidratare, un aspect foarte important. ”.

Gina Pistol are o siluetă de invidiat, dar frumoasa prezentatoare mărturiseşte că un trup fără cusur este rezultatul unor serii de alegeri echilibrate. Sigur că fizicul Ginei se datorează şi faptului că sportul joacă un rol important în viaţa sa, însă şi regimul alimentar pe care îl adoptă în prezent a ajutat-o, după cum chiar ea declară: ”Mă simt mult mai bine cu acest stil de viaţă. Am mai multă energie şi observ că tenul meu arată mult mai luminos, pielea este mai strălucitoare.”.

 

Surprinzător poate, Gina mărturiseşte că face aceleaşi alegeri sănătoase şi pe platourile de filmare, chiar dacă bancurile de lucru abundă în delicii culinare, cărora cu greu le poţi rezista.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus chiar la Ministerul Sănătății! Autoritățile sunt în alertă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri