NOU! Calauzire zilnica zodii de la Arhanghelul Mihail – MIERCURI 17 octombrie 2018. Mesajul si rugaciunea zilei pentru TINE!


NOU! Calauzire zilnica zodii de la Arhanghelul Mihail – MIERCURI 17 octombrie 2018. Mesajul si rugaciunea zilei pentru TINE!

 Iată pentru Miercuri 17 octombrie 2018 mesajul zilnic de călăuzire primit pentru fiecare zodie de la arhanghelul Mihai şi îngerii săi, prin intermediul formei de transmitere date de cele 44 carduri oracol purtătoare de mesaje de ghidare. 

  

 Arhanghelul Mihail este un înger puternic al cărui rol principal este să ne asigure protecţie şi răspunsuri clare la întrebările noastre. El este nelimitat în timp şi spaţiu, fiind deci capabil să fie alături în acelaşi timp de fiecare om şi de experienţele şi nevoile sale. 

  

 Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experienţe ce aduc contribuţie la călătoria noastră pe Pământ şi, deci, la evoluţia noastră. 

 Un arhanghel nu va interveni, aşadar, niciodată pentru noi dacă noi nu o cerem. Însă de îndată ce i se cere ajutorul, va apărea şi ne va călăuzi prin semne, intuiţii, mesaje mai mult sau mai puţin subtile sau directe, în funcţie de situaţie şi necesitate.  

 

 Arhanghelii sunt coordonatorii îngerilor noştri păzitori personali. 

  

 Numele arhanghelului Mihail înseamnă “cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Când lucrăm cu el, lucrăm de fapt cu mână dreaptă a Creatorului. 

 Călăuzirile sale sunt întotdeauna limpezi precum cristalul.  

  

 Puteţi cîţi mai multe despre acesta în cartea scrisă de Doreen Virtue numită “Miracolele Arhanghelului Mihail, un îndrumar despre îngerul curajului, protecţiei şi pacii”.  

 Primeşte-ţi mesajul aferent zodiei tale şi rămâi în energia să. Vei simţi cu siguranţă ce rol are acest mesaj pentru ţine în această zi, cu ce te va ajută, cum te va împuternici!  

 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

 

Aceasta este misiunea ta personala.

Ingerii ti-au auzit rugaciunile si te calauzesc sa mergi in directia pentru care te-ai nascut. Ai deja idei despre o cariera care ti-ar putea aduce bucurie, entuziasm, oportunitati sa ajuti alti oameni si securitate financiara, iar aceste ganduri sunt indicatori ai misiunii tale divine. Asta inseamna sa fii implicat in activitati care iti aduc fericire, tie si altora. Aceasta carte confirma faptul ca acea cariera la care visezi este misiunea ta personala. Prin urmare, Universul te va sprijini si iti va deschide usile. Mergi inainte cu incredere!

Semnificatii specifice posibile: situatia actuala iti ofera sugestii privind pasul urmator de urmat pe calea ta – urmeaza-ti adevaratele sentimente; ingerii vegheaza asupra afacerii si finantelor tale.

 

Rugaciune: Arhanghele Mihail, te rog sa ma ajuti sa imi pastrez taria si calmul in timp ce abordez aceasta situatie. Aminteste-mi sa ma detasez si sa fac un pas inapoi, permitand situatiei sa se desfasoare firesc. Iti multumesc ca ma protejezi.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum va fi anul astrologic 2019? Zodiile care vor avea in sfârşit parte de iubire, armonie şi linişte sufletească şi zodiile care îşi vor vedea visul împlinit

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

ANUNŢ de ultim moment! România, lovită de seism?! "Va avea loc un cutremur puternic. Va avea undeva între 8 şi 8,3 grade"

Un milion de români au 10.000 de lei ÎN CONT şi nu ştiu de ei! VEZI dacă eşti PE LISTĂ!

Gutui Murate cu Oţet. Atât de bune încât o să te întrebi de ce nu le-ai făcut în anii trecuţi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri