Cum va fi anul astrologic 2019? Zodiile care vor avea in sfârşit parte de iubire, armonie şi linişte sufletească şi zodiile care îşi vor vedea visul împlinit


Cum va fi anul astrologic 2019? Zodiile care vor avea in sfârşit parte de iubire, armonie şi linişte sufletească şi zodiile care îşi vor vedea visul împlinit

Anul astrologic 2019 vine la pachet cu senzatia ca vom duce la bun sfarsit ceea ce am inceput in anul acesta sau chiar in urma cu mai multi ani, insa nu va fi deloc un an plat, dupa cum arata specialistii de la astrodex.ro

Horoscop 2019- Berbec- Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2018 a fost unul plin pe acest plan, cu destul de multe schimbări de peisaj, dar se prea pare că nici cel care urmează nu se lasă mai prejos. Totuşi, s-ar părea că poţi respira uşurat/ă. Provocările mai grele au trecut, iar acum trebuie doar să investeşti şi să cultivi ceea ce s-a legat în anul anterior. Ţine-i aproape pe cei care contează.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie, poţi lucra la consolidarea relaţiei de cuplu şi la (re)conectarea cu partenerul pe un plan emoţional mai profund. În februarie şi martie, reflectorul cosmic se aţinteşte pe viaţa ta socială, semn că poţi să-ţi faci prieteni noi şi suda amiciţiile pe care deja le-ai format în anii anteriori.

În cel de-al doilea trimestru al lui 2019, abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt la înălţime, indiciu cum că-ţi vine uşor să legi relaţii şi să le menţii.

Dispui de toate atuurile pentru a-ţi forma un cerc de prieteni destul de mare sau dacă ai fost activ/ă pe acest plan, să-l întreţii şi să răspunzi angajamentelor sociale care se ivesc.

În cel de-al treilea trimestru al anului, accentul cade pe viaţa sentimentală, fiind avantajaţi/te, de data aceasta, nativii/ele acestui semn care se află încă în căutarea partenerului potrivit. Pot apărea unele împotriviri din partea părinţilor în iulie sau poate nişte complicaţii în cazul celor care au copii dintr-o altă relaţie anterioară.

În ultimul trimestru al lui 2019, dar mai cu seamă în prima jumătate a lui octombrie, se anunţă o perioadă propice oficializării relaţiilor, fie că este vorba de căsătorie sau doar de afişarea în public cu un nou partener. Există posibilitatea însă ca în noiembrie să se dezechilibreze raportul de forţe în cuplu, ceea ce trebuie remediat imediat.

Aşa cum reiese din paragrafele de mai sus, se întrevede un an dinamic pe acest plan pentru tine, din acest pachet făcând parte şi unele obstacole, suficient de mari încât să te înveţe ceva important despre cum merg lucrurile la acest nivel,

dar şi suficient de mici încât să nu te marcheze pe termen lung. Nu lăsa însă piedicile să te oprească.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

ANUNŢ de ultim moment! România, lovită de seism?! "Va avea loc un cutremur puternic. Va avea undeva între 8 şi 8,3 grade"

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Un milion de români au 10.000 de lei ÎN CONT şi nu ştiu de ei! VEZI dacă eşti PE LISTĂ!

Zodiile care vor străluci în NOIEMBRIE! Vor avea o lună genială, plină de bani

Viaţa sexuală la 20, 30, 40 sau 50 ani. Explicaţiile psihologului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine este Jill Biden. Joe Biden: "Jill mi-a dat viața înapoi. M-a făcut să încep să cred că familia mea poate fi din nou întreagă”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri