Zodiile care vor străluci în NOIEMBRIE! Vor avea o lună genială, plină de bani


Horoscopul lunii noiembrie este caracterizat de evenimente astronomice majore: Jupiter intră în Săgetător, Venus (Balanţă) opoziţie Uranus Rx (Berbec). Urmează o perioadă de conflicte, în care voinţa individuală este în contradicţie cu cea colectivă. Zodiile vor avea parte şi de ascensiuni pe scara profesională, amor nebun, dar şi limitări în sfera relaţioanală. Ce îţi rezervă astrele în horoscopul lunar noiembrie 2018.

 

Horoscop noiembrie 2018 Berbec

 

Horoscop lunar noiembrie 2018. Din 8 încolo, se întrevăd călătorii  pe distanţe mai mari, dar şi să simţi nevoia de a te perfecţiona. În cursul sau în preajma zilei de 9, viaţa ta socială este la înălţime şi se anunţă un moment bun să pui la cale proiecte de grup, respectiv să aduni sponsori.

 

În cursul sau jurul datei de 25, se pot întâmpla lucruri bune care au legătură cu străinătatea sau cu educaţia ta ori poate cu birocraţia.

În cursul sau în preajma zilei de 26, s-ar putea să te pândească iar totuşi unele lucruri nu prea bune la nivel mental şi emoţional. Viaţa de cuplu nu va fi pe roze!

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 12-18 noiembrie 2018. Alte 3 MARI SCHIMBĂRI la rând cu Venus, Mercur şi Marte! Cosmosul îşi continuă turul de forţă!

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

HOROSCOP RUNE 12-18 noiembrie, cu Mihai Voropchievici. Racii câştigă pe toate planurile, pentru Tauri vin schimbări legate de casă şi familie

HOROSCOP săptămâna 12-18 noiembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii îşi schimbă impresia despre partenerul de viaţă. Balanţele câştigă bani

Care este starea actorului Florin Busuioc! Este stabil, dar medicii sunt în continuare rezervaţi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce zodii se potrivesc cel mai bine in relatie cu un Varsator

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri