Gina Bradea a pregătit pastă de mici, direct acasă! Această variantă este potrivită și pentru persoanele care țin regim: "Când avem nevoie, scoatem la dezghețat cu o zi înainte, în frigider!"

Gina Bradea a pregătit pastă de mici, direct acasă! Această variantă este potrivită și pentru persoanele care țin regim:
Gina Bradea a pregătit pastă de mici, direct acasă! Această variantă este potrivită și pentru persoanele care țin regim: "Când avem nevoie, scoatem la dezghețat cu o zi înainte, în frigider!"

Bloggerul pregătește rețete fel de fel, iar recent a dorit să pregătească mici, așa că a ales să facă compoziția direct acasă.

Gina Bradea împărtășește nenumărate rețete cu publicul larg, chiar și în mediul online. De această dată, recent, pe contul său de TikTok, a postat o rețetă de pastă de mici, cu carne de curcan, rețetă cunoscută publicului larg de ceva vreme, dat fiind faptul că a postat-o și pe contul său de Youtube.

Pastă de mici, pregătită de Gina Bradea

Citește și: Gina Bradea a pregătit o pască cu brânză și stafide! Trebuie să acorzi atenție la timpul de coacere: "În funcție de cât de fluidă este compoziția, adăugăm niște griș!"

Citește și: Pizza de post, rețeta pregătită de Gina Bradea. Cum pregătește bucătarul aluatul și ce ingrediente folosește: „E o frumusețe!”

Ingrediente

  • 850 g carne de curcan (piept și pulpe dezosate)
  • 150 g slănină de porc
  • 2 lingurițe rase de bicarbonat de sodiu
  • 300 ml apă minerală sau supă de oase
  • 18 g sare, după gust
  • 3 g piper, după gust
  • 3-5 g ardei iute sau boia de ardei iute, după gust
  • 2 g un vârf de cuțit de chimen măcinat, după gust
  • 2 g cimbru, după gust
  • 6 boabe de ienibahar, după gust
  • 2 g coriandru, după gust
  • 1 căpățână de usturoi românesc (cu coaja roz, e mai aromat)

Mod de preparare

  1. “Pastă de mici făcută acasă, mici suculenți bine condimentați din carne curată, știm ce mâncăm.
  2. Punem în robotul de bucătărie 850 de grame de piept de curcan și pulpe dezosate și 150 de grame de slănină de porc și 18 grame de sare, în funcție de cât de sărat vreți să fie. Punem și 2 grame de cimbru uscat, 3 grame de piper măcinat, o căpățână de usturoi pisat, 2 lingurițe rase de bicarbonat de sodiu.
    Aici avem 6 boabe de ienibahar, 2 grame de coriandru și 2 grame de chimen, împreună cu 300 de mililitri de apă minerală sau supă de oase.
  3. Pornim frământatul la cea mai mică viteză, lăsăm să se frământe timp de jumătate de oră.
  4. Pasta de mici este foarte tare, este foarte bine legată, foarte bine frământată, de aceea e bine să avem un robot, dacă o frământăm la mână durează foarte mult.
  5. Am obținut 600 de grame de pastă de mici din această cantitate vom forma 9 mici pe fiecare tăviță. Stropim un blat de lemn sau o tavă cu ulei ca să formăm micii, ori îi formăm cu mâna sau folosim un poș sau o pungă la care tăiem un capăt cam de 2 centimetri.
  6. Ungem lama unui cuțit cu ulei, modelăm capetele frumos să aibă formă frumoasă și apoi împărțim în 3.”,
    a explicat bloggerul, pas cu pas, în filmulețul postat pe pagina sa de Youtube, în urmă cu ceva vreme.

Aceeași rețetă a fost folosită și recent, atunci când Gina Bradea a pregătit o pastă de mici acasă, însă una care să fie sănătoasă și consumată fără griji și de persoanele care țin regim, dat fiind faptul că a folosit carne de curcan.

“Am pregătit pastă de mici, așa îi formăm de la început. Folosim tulumba asta de făcut cârnați.

Citește și: Rezumat episodul 54 „Fata de la fereastră”, difuzat în 19 decembrie la Kanal D: Un bărbat misterios o sună pe Feride și îi spune că vrea să vorbească cu fiica lui- kanald.ro

Citește și: Profesoară de 31 de ani, înjunghiată mortal de un elev din clasa a VIII-a! Un copil de numai 4 anișori a rămas acum orfan- stirilekanald.ro

Sunt aproximativ 600 de grame de pastă de mici, 9 mici pe fiecare tăviță. Suficient, dacă facem pentru mine și pentru soț sau își fac copiii este suficient cât mâncăm o dată, iar dacă avem musafiri, scoatem mai multe.

Acum urmează să le înfoliem, le bagăm în congelator și când avem nevoie, scoatem la dezghețat cu o zi înainte, în frigider, lăsăm la dezghețat încet și sunt buni de aruncat pe grătar.”, a punctat aceasta recent, în filmulețul postat pe pagina sa de TikTok.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Pizza de post, rețeta pregătită de Gina Bradea. Cum pregătește bucătarul aluatul și ce ingrediente folosește: „E o frumusețe!”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Cine era Cristina Grossu, soția fostului campion de raliuri Greg Biffle. Toată familia pilotului a murit în cumplitul accident aviatic

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Hande Erçel iubește din nou: „Este o situație foarte nouă!” Iată cine este chipeșul bărbat care i-a furat inima celebrei actrițe

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies