Giani Kiriţă, superachiziţie! Uite ce maşină de lux şi-a cumpărat vedeta Kanal D! N-ai să crezi ce litere are la numărul de înmatriculare! FOTO EXCLUSIV!


Giani Kiriţă şi-a cumpărat o maşină de lux. Uite cum arată autoturismul!

 

Giani Kiriţă, "vulturul de noapte" care a cucerit toată România, atât ca fotbalist şi om de televiziune cât şi în calitate de concurent şi antrenor la show-ul fenomen Exatlon, şi-a cumpărat de curând un obiect de lux care cadrează perfect cu personalitatea lui.

 

Giani Kiriţă şi-a cumpărat o maşină de lux! Autoturismul se potriveşte perfect cu personalitatea lui!

Energic, puternic, cu spirit de lider şi rebel, fostul dinamovist şi-a achiziţionat în urmă cu câteva săptămâni o "bijuterie" pe patru roţi care a costat mai bine de 20.000 de euro.

 

Şi, ca să ştie toată lumea cine este "the king", să nu mai existe niciun dubiu, protagonistul nostru are la plăcuţele de înmatriculare literele "KNG".

Ei bine, în ciuda reputaţiei de "bad boy" şi a cailor putere ai maşinii din dotare, Giani este un şofer prudent care are grijă, pe cât posibil, să nu depăşească viteza legală şi îşi sfătuieşte mereu prietenii şi membrii familiei să fie foarte atenţi la volan.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea Dragostei, momente de panică! Sora ei a ajuns la spital!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri