Brigitte Năstase, făcută praf de Cătălin Moroșanu, după ce a fost eliminată din competiţie


Brigitte Năstase a fost eliminată din emisiunea de la țară. Cum a reacționat Cătălin Moroșanu.


In articol:

După un duel extrem de strâns pentru inima lui Florin Pastramă și pentru un loc în Fermă, s-a ales câștigătoarea dintre Otniela și Brigitte Năstase.

Dacă Brigitte s-a descurcat mai bine la întrebările despre floră și faună, Otniela a demonstrat că este mult mai puternică la rezistență și echilibru, așa că își asigură un loc în fermă pentru următoarele zile.

Citeste si: Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 11-17 mai 2019. Săptămână intensă cu o viguroasă susținere astrală pentru trup și suflet

Colegii au decis să nu le încurajeze pe cele două, însă Florin Pastramă i-a fost alături logodnicei sale pas cu pas. Emoționată că pleacă, Brigitte a făcut câteva declarații.

Unicul lucru pe care l-am simţit a fost că s-au bucurat că pierd proba, acum nu am mai vrut să mă uit în ochii lor, dar ştiu că sunt fericiţi că plec.

Jocul ăsta dezumanizează oamenii, merge pe principiul „dezbină şi cucereşte”.

În Fermă nu am făcut decât să-mi întăresc credinţa în Dumnezeu şi să mă ataşez de unica persoană care a ajuns la sufletul meu şi care a suferit alături de mine, Florin. Părăsesc competiţia fericită că merg unde mi-e bine, unde sunt oameni care mă iubesc şi care mă apreciază”, a mai spus ea.

Înainte de duel, Brigitte a făcut un gest neașteptat. Aceasta și-a cerut iertare în fața Otnielei, după ce a jignit-o de mai multe ori în timpul competiției.

„Nu m-am putut bucura pe cât ar trebui pentru că nu m-a susţinut nimeni şi ştiu că nimeni nu s-a bucurat alături de mine că am rămas”, a declarat Otniela.

Ce a spus Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu s-a bucurat pentru că Brigitte a plecat și a făcut declarații, la scurt timp:

Despărţirea de Brigitte nu a însemnat nimic pentru noi, serios. A plecat aşa… să se ducă învârtindu-se. A plecat urât. La cât a muncit ea aici şi la cât a încercat ea să facă, a plecat foarte urât. Şi de vină e doar caracterul ei”, a afirmat Cătălin Moroșanu după plecarea lui Brigitte.

M.V.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Bănel Nicoliță. „Regret că mi-am pierdut familia”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cine este Monica Bîrlădeanu. „Toate lucrurile astea îţi dau un complex extraordinar”

Ce s-a întâmplat cu Vlăduța Lupău după ce a născut! Vedeta are probleme de sănătate

3 ținute de vară pentru birou. Îndrăznește și pentru ținute colorate și extravagante

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri