Giani Kirita, reactie neasteptata dupa plecarea Dianei Belbita! Ce nu s-a vazut la TV: "A avut niste iesiri necontrolate, de victima si a costat-o mult"

Giani Kirita, reactie neasteptata dupa plecarea Dianei Belbita! Ce nu s-a vazut la TV:

 

 

Plecarea Dianei Belbita i-a uimit pe colegii din echipa Faimosilor, insa Giani Kirita este de parere ca si-a facut-o cu mana ei. 

 

In editia de sambata de la Exatlon Romania, Giani Kirita vorveste despre plecarea Dianei Belbita, preferata sa in randul fetelor. 

 

 

"Diana a avut niste iesiri necontrolate. A vrut sa-si construiasca un tablou al copilului ala care este victima si asta a costat-o foarte mult", a spus Giani Kirita dupa eliminarea Dianei Belbita.

 

Urmariti intregul moment in editia Exatlon de sambata, incepand cu ora 19:45, numai la Kanal D. 

 

 

 

 

 Citește și:

Giani Kirita, reactie neasteptata dupa plecarea Dianei Belbita! Ce nu s-a vazut la TV: "A avut niste iesiri necontrolate, de victima si a costat-o mult"

Diana Belbita de la Exatlon, primele declaratii dupa eliminare: "Nu am mancat nimic de suparare"

ego.ro Plante ideale pentru baie. Rezistă fără nicio problemă la umiditate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro „M-am cerut la ea și o să mă cer”. Antoni este hotărât să facă pași spre Larisa după plecarea lui George din „Casa iubirii”! Nu ratați un nou episod incendiar de mâine, 27 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies