Gabriela Cristea ne-a primit in camera bebelusei! Indragita prezentatoare a ales numele fetitei: "Va purta trei nume, fiecare nume are o semnificatie"

Gabriela Cristea ne-a primit in camera bebelusei! Indragita prezentatoare a ales numele fetitei:
Gabriela Cristea ne-a primit in camera bebelusei! Indragita prezentatoare a ales numele fetitei: "Va purta trei nume, fiecare nume are o semnificatie"

Gabriela Cristea abia asteapta sa isi tina in brate fetita si sa o rasfete. Vedeta a pregatit deja camera micutei sale si, in curand, o va primi cu bratele deschise.

 

Gabriela Cristea va naste prin cezariana, deoarece are cateva probleme de sanatate, iar medicii nu i-au dat voie sa nasca natural, scrie WOWbiz.ro.

 

"E totul aproape pregatit. Mobila fetitei a venit, dar mai avem de umblat la decoruri, jucarii. Eu am ales culorile, nu am vrut sa fac roz, dar e fetita si merge.

Saptamana viitoare oricand se poate intampla. Sunt pregatita sa o primesc cu bratele deschise. Am 36 de saptamani. Avem si un baldachin. Mi-e frica de nastere mai mult decat de momentul cand o sa vina ea. As fi vrut natural dar nu mi-a iesit pentru ca am o trombofilie, sangele e subtiat si exista riscul unei hemoragii. Nu e ceva grav, multe femei au. De saptamana viitoare o sa ma apuc de bagaj.
Cristina Siscanu mi-a dat o pereche de pantofi frumosi. Eu nu sunt superstitioasa pentru ca eu cred ca e o povara prea mare pentru tata sa il trimiti sa ia de toate dupa nastere. Am cumparat niste produse speciale, fara miros, fara parabeni"
, a declarat Gabriela Cristea pentru emisiunea "Wowbiz".

Gabriela Cristea a trecut cu bine peste dificultatile din timpul sarcinii, iar in curand va deveni mamica.

Fetita ei va purta trei nume.

"A fost o sarcina usoara pentru mine pentru ca am avut doar o interventie la un moment dat. Pe la vreo 4 luni jumate -5 luni am avut niste contractii si am stat o zi in spital. Am avut si atacuri de panica. Intri in panica pentru ca ai senzatia ca nu te descurci.

Am inteles ca asta se intampla la primul copil. Icoana e de la un prieten si am tinut mult sa aiba o icoana cu sfanta familie in camera. Noi ne-am dorit mai mult fetita. La prima ecografie ne-a zis ca e..., dar nu era. Va purta trei nume, deoarece fiecare nume are o semnificatie pentru noi. Nu il spun pana nu se naste. Vreau sa fie sanatoasa. Oricum ar fi este copilul nostru, o sa il iubim din tot sufletul nostru.
O sa ne impartim cumva sarcinile. El si-a dorit sa fie cel care ii face baita. Cred ca face un pic de yoga acum. Are un program de sughita in fiecare seara. Ala e momentul nostru. Al doilea copil, da"
, a adaugat ea. 

 

 

 

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Gabriela Cristea a făcut anunţul: ”Ultima săptămână..”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Madalin Ionescu, alaturi de Gabriela Cristea! Ce mesaj i-a transmis Olgutei Vasilescu despre indemnizatia de crestere a copilului

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies