Madalin Ionescu, alaturi de Gabriela Cristea! Ce mesaj i-a transmis Olgutei Vasilescu despre indemnizatia de crestere a copilului


Madalin Ionescu a reactionat dur dupa ce Ministrul Muncii Olguta Vasilescu a propus o Ordonanta care sa plafoneze indemnizatia de crestere a copilului, scrie WOWBiz.ro.
Pe pagina lui, vedeta a scris un mesaj plin de nemultumiri la adresa Olgutei Vasilescu, cu atat mai mult cu cat Ministrul Muncii a avut o atitudine sfidatoare cu parintii care lucreaza in televiziune si care au salariile mai mari decat multi romani de rand.
In semn de multumire, Gabriela Cristea a distribuit mesajul fostului ei coleg si i-a multumit intr-un mod neasteptat.

 

 

 


"Mulţumesc Mădălin Ionescu că eşti „o vedetă frustrată”, aşa cum si-a permis Ministrul Muncii sa ne catalogheze, doar pentru ca ne-am permis să ne cerem drepturile”, i-a scris prezentatoarea TV.

Iata mesajul initial postat de Madalin Ionescu

„Ordonanţa care plafoneaza indemnizaţia de creştere a copilului a ieşit din PIZMA ! Din PIZMA Olguţei Vasilescu ! Din PIZMA unor politicieni fata de cei care realizează venituri medii si mari in mod legal ! Din pizma unor politicieni care nu isi pot declara averile reale ! De ce ? Pentru ca e posibil sa nu fie legale ! Altfel nu imi explic … Sa încalci Constutia si Codul Civil fara nicio jena nu reprezintă doar un abuz , ci o atitudine de tip infracţional ! Nu-i destul ca a plafonat indemnizaţia , dar sub incidenţa noii legi i-a băgat si pe cei care obtinusera dreptul la indemnizaţia neplafonata ! Constituţia stipulează ca legea isi produce efectele doar in viitor , iar Codul Civil prevede clar :” legea civilă nu este retroactiva !” … Guvernanţii nu pot invoca interesul general ! Economiile la bugetul de stat obţinute dupa intrarea in vigoare a ordonanţei vor fi modeste ! Pentru patru cazuri de indemnizaţii de creştere a copilului ,cu adevarat uriaşe ( insa obţinute legal) , doamna Olguţa a schimbat dintr-o semnătura destinele a o mie de persoane fara alta vina in afara aceleia de a se fi încadrat in parametrii unei legi intrate in vigoare cu niciun an in urma ! A uitat sa spună ca si PSD-ul a votat actul normativ pe care fosta peremista l-a desfiinţat in ultimul timp ! Doamna ministru încurajează practic asistaţii social sau pe cei care nu muncesc , si ii loveşte fara nicio mila pe oamenii cu cariere, cărora aproape le interzice dreptul de a avea copii ! Oamenii de cariera sunt buni doar pentru plata impozitelor ! Ar fi trebuit sa le spuneti celor pe care doriţi să-i manipulaţi ca din impozitele plătite de cetatenii cu venituri medii si mari , statul roman le plăteşte bătrânilor pensiile , şomerilor -alocaţiile si le asigura servicii medicale gratuite celor care apelează la unităţile medicale de stat ! Mi se pare inadmisibil sa plafonezi indemnizaţia si sa le interzici unor oameni carora le-ai f…t directia pe următorii doi ani sa mai înregistreze alte venituri in aceasta perioada ( part – time ar fi echitabil) ! Nu am plăti alte impozite la Stat ? Nu asta vreţi ? Asa se întâmpla in Germania , motorul Europei ! Da, stiu ! România nu e Germania ! Ati făcut voi totul , politicieni de mucava , sa nu mai aspiram spre nimic ! Pentru voi as înfiinţa „Haznaua Neamului” ! Pe 90 la suta dintre voi v-as baga in rahat pana la nas si apoi as trage apa ! In ceea ce o priveşte pe Olguţa ii sfătuiesc pe cei afectaţi sa o dea in judecată ! Sa plătească din buzunarul ei aceasta mizerie legislativă !”, a scris Madalin pe Facebook.
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri