Foarte tare! Cum scapi de balonare cu flori de liliac! Incearca trucul asta simplu!

Foarte tare! Cum scapi de balonare cu flori de liliac! Incearca trucul asta simplu!
Foarte tare! Cum scapi de balonare cu flori de liliac! Incearca trucul asta simplu!

Indiferent că foloseşti florile, frunzele, mugurii sau scoarţa de liliac, acestea au efect vasodilatator, antireumatic, astringent şi tonic.

După ce te-ai bucurat de parfumul lui inconfundabil în casa ta, iar florile au început să pălească, nu le arunca. Pune-le la uscat şi foloseşte-le pentru a trata diferite afecţiuni.

Un bun stimulant al bilei

În cazul în care ai parte de disconfort hepatic, balonări sau stări de vomă, este indicat să bei ceai preparat din flori uscate de liliac. Este un bun stimulator pentru bilă şi ţine bolile hepatice la distanţă.

Este indicat în caz de diaree şi slăbiciune fizică

Dacă te afli printre persoanele care simt o slăbiciune fizică sau te confrunţi cu un episod diareic, fierbe în 250 de ml de apă o linguriţă de coajă de liliac cel mult 10 minute. Strecoară apoi ceaiul şi bea 2-3 căni pe zi.

sursaCitește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Asa scapi rapid de balonare si constipatie! Trucurile astea fac minuni!

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Asa vei scapa de balonare dupa mesele copioase de sarbatori

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies