Florin Salam, cutremurat de vestea că Denisa Manelista suferă de aceeaşi boală ca Ileana Ciuculete şi ca Fănica!


Vestea că Denisa Manelista suferă de aceeaşi boală care a răpit-o pe Ileana Ciuculete a picat ca un trăznet pentru mulţi colegi de breaslă de-ai artistei, însă printre cei afectaţi se numără şi Florin Salam.

La scurt timp după ce s-a aflat că Denisa Manelista, pe numele ei Denisa Emilia Răducu suferă de aceeaşi boală ca Ileana Ciuculete, dar şi ca Fănica, fosta soţie a lui Florin Salam, artistul şi-a exprimat îngrijorarea în faţa apropiaţilor despre starea ei de sănătate.

Mai exact, potrivit unor apropiaţi, Florin Salam ar fi fost cutremurat de informaţia apărută în presă şi s-ar fi arătat îngrijorat de starea de sănătate a Denisei, mai ales că prima lui soţie, Fănica, a murit din cauza aceleiaşi afecţiuni.În urmă cu doar câţiva ani, Florin Salam i-ar fi făcut avansuri Denisei, chiar în perioada în care acesta era însurat. "Aveam 16 ani, nu înţelegeam că Florin Salam se dădea la mine. Nu m-am trezit la timp, nu mă gândeam că între noi poate fi altceva decât o relaţie profesională. Aveam 17 ani când am colaborat cu el. Era căsătorit. Mi-e foarte ruşine să vorbesc despre asta, mai ales de faţă cu familia mea", mărturisea Denisa la momentul acela.

”Îmi plăcea de ea prin 2005-2006, dar asta nu înseamnă că am forţat-o vreodată să facă ceva. Mie-mi place tot ce e frumos şi respect tot ce e frumos. Dacă simt că ceva nu-mi aparţine, am înţeles. Denisa era prea mică atunci. Eu sunt prea rutinat şi am văzut că ea e prea mică, îi tremurau mâinile când vorbea cu mine.” , preciza Salam în urmă cu doar câţiva ani.


Abonează-te pe

Citește și:

Nimeni n-a ştiut asta despre Ileana Ciuculete! Cornel Galeş, mărturisiri BOMBĂ: "Avea remuşcări din cauza unui avort!"

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Elena Gheorghe, insarcinata in 6 luni, s-a ingrasat doar un kilogram si jumatate! Care este secretul ei

Madalin Ionescu i-a facut o petrecere-surpriza sotiei! Cristina Siscanu, emotionata pana la lacrimi! Ce daruri a primit pentru micuta Petra

Cornel Gales a rupt tacerea! Adevarul despre BOALA CRUNTA care a rapus-o pe Ileana Ciuculete: "Nimic din ce s-a spus nu e adevarat, Zanica mea a..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

//BUNESA// Cine este OANA MARICA. Biografie: data nașterii, relații amoroase, carieră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri