Florin Călinescu, declarație șocantă despre coronavirus! „Or să urmeze vremuri apocaliptice...”


Actorul Florin Călinescu nu s-a implicat în discuții pe tema noului coronavirus, însă, pe contul său de Facebook, a oferit o declarație de-a dreptul șocantă.


In articol:

Celebrul actor Florin Călinescu a decis să se țină departe de numeroasele discuții pe tema noului coronavirus, dar văzând ce se întâmplă, la nivel mondial, nu s-a mai putut abține și a răbufnit. Florin Călinescu a postat un podcast, un filmuleț de aproximativ 40 de minute pe pagina sa de Facebook, în care și-a spus părerea cu privire la pandemia de coronavirus, iar succesul filmulețului a fost pe măsura așteptărilor: a fost urmărit de două milioane și jumătate de internauți.

Citeste si: Drama prin care a trecut actorul Florin Călinescu! I-au murit copiii și soția! Povestea lui de viață, chiar aici!

Actorul consideră că noua criză provocată de pandemia de coronavirus este fabricată de om și nu a pornit din cauze naturale, așa cum s-a explicat până acum. Florin Călinescu a dezvăluit că acest scenariu a fost pus în practică de marile puteri și că, de fapt, aceste națiuni extrem de influente se află în mijlocul unui război.

Acest conflict nu este unul armat pentru că, de data aceasta, nu se luptă cu avioane militare saucu personal armat, ci cu virusuri care au capacitatea de a decima populația. MAi mult decât atât, Florin Călinescu a declarat că un posibil scop al acestei crize mondiale este cel de manipulare a populației, de către cei aflați la conducere și după bunul lor plac.

florin călinescu, declarație, șocantă, coronavirus, actorul
florin călinescu, declarație, șocantă, coronavirus, actorul

Actorul Florin Călinescu, declarație șocantă, urmărită de peste două milioane de români

„Situația actuală, care, probabil, este datorată marilor puteri, într-o gâlceavă bine gândită de laborator. Pentru că este mai complicat să acționezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit. Și atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacterilogică, virusologică este foarte la îndemână și funcționează tăcut.

Virusul are calm, are răbdare și pe care-l prinde îl articulează. Dacă ești bătrân și ai comorbidități asta este o poveste.

Așadar, gâlceava între America, Rusia și China produce efectele pe care le vedem astăzi. Faptul că ne-am depărtat unu, doi, trei metri este doar o distanțare fizică. Sunt chestii necesare.

Dar ăsta este efectul urmărit și dorit. Vor să experimenteze și să studieze cum se comportă specia umană în ansamblu. Puf, un strănut a omorât până acum peste 100.000 de cetățeni. Ceea ce, cu cinism unii spun că la 8 miliarde de umanoizi, e un fleac”, a mărturisit celebrul actor.

Citeste si: Așa arată casa de vacanță a lui Florin Călinescu, unde celebrul actor înfruntă pandemia! FOTO EXCLUSIV

„Experimentul, cred eu, iscant de acești cetățeni mondiali funncționează și vei vedea ce o să urmeze. Pentru că exercițiul iscat de acest virus va fi continuat, o dată la nu știm câți ani. Omenirea trebuie disciplinată, trebuie ținută în botniță și în mănuși… Nu mai scoți soldații, armata, avioane, bombe, plus punerea pe bot a lumii arabe. Vedeți că prețul petrolului este mai jos decât înainte de război și lucrurile așa vor funcționa de astăzi înainte.

Frica trebuie să păzească pepenii, care suntem noi. Iar alinirea României la dansul ăsta internațional funcționează. Încolonarea noastră la doi, trei metri pentru a merge să luăm bucățica aceea necesară a traiului veiții. Ăsta e scopul poveștii să vadă dacă frica funcționeză, și funcționează. Să vadă dacă oamenii pot fi disciplinați, deci adio libertate, liberalism, liberă circulație.

Doar dacă au ei nevoie să trimitem mână de lucru la cules de spaaranghel, acum e vremea sparganghelului, nu a căpșunilor. Și atunci trece și Germania, și Austria, și Spania peste orice penademie și noi înghesuim marfarele pe aeroporturi să trimitem oameni la muncă.

Or să urmeze vremuri apocaliptice cu turismul, cu agricultura. O să fie o agresivitate a ființei umane vizavi de mâncare. Ținuți din trei în trei metri la magazin, nu are scopul să nu ne îmbolnăvim”, a continuat Florin Călinescu.

Citeste si: Andra, mărturisiri șocante! Ce fel de discuții are solista cu fiul ei, nu o să-ți vină să crezi

 


Abonează-te pe

Citește și:

Andra, mărturisiri șocante! Ce fel de discuții are solista cu fiul ei, nu o să-ți vină să crezi

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

Drama prin care a trecut actorul Florin Călinescu! I-au murit copiii și soția! Povestea lui de viață, chiar aici!

Florin Calinescu a fost diagnosticat cu cancer. ”Tumora se îndreaptă spre creier!”

Florin Călinescu a avut cancer de piele. Dezvaluiri cutremuratoare VIDEO

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
De ce se electrizează părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri