Drama prin care a trecut actorul Florin Călinescu! I-au murit copiii și soția! Povestea lui de viață, chiar aici!


Florin Călinescu nu a avut deloc o viață ușoară, așa cum poate părea pe micile ușoare. Din contră, destinul nu a fost deloc blând cu el.


In articol:

Florin Călinescu. Actorul Florin Călinescu este o persoană destul de rezervată, care nu oferă prea multe detalii despre viața sa personală. Acesta apare mereu zâmbitor pe micile ecrane, iar producțiile în care a jucat au fost un real succes datorită profesionalismului de care dă dovadă și a efervescenței cu care își interpretează rolurile.

Citeste si: Îl mai țineți minte pe Chicireanu Ramon? Atunci era bucătărașul cel glumeț, acum este pacientul bolnav de cancer care se chinuie să își salveze viața

Căsătorit cu marea sa dragoste, Ana-Maria, cunoscută drept Anmary, viața lui Florin Călinescu se anunța una ce avea să decurgă în liniște pace și iubire. Din păcate, lucrurile nu au stat așa, iar destinul și-a lăsat amprenta pe existența actorului care a trecut prin numeroase necazuri.

Florin Călinescu. Drama lui Florin Călinescu. Soție Florin Călinescu. Actorul Florin Călinescu
Florin Călinescu. Drama lui Florin Călinescu. Soție Florin Călinescu. Actorul Florin Călinescu

Soție Florin Călinescu. Soția actorului a murit. Cine a fost Anmary

Actorul Florin Călinescu. Florin Călinescu s-a căsătorit în anul 1978 cu sufletul său pereche, Ana-Maria, iar pe cei doi i-a legat o mare iubire comună pentru teatru și actorie. La scurt timp după căsătorie, cei doi deveneau părinți pentru prima oară pentru o fetiță, a cărei inimă s-a oprit brusc, când era încă bebeluș și avea doar 5 luni. Cei doi s-au chinuit mult timp să treacă peste, au făcut tot posibilul să umple golul pierderii fiicei lor și mai târziu, au devenit ărinții a doi băieți frumoși și sănătoși, pe numele lor Luca și Petru. Este evident că niciodată nu au trecut complet peste pierderea fetiței lor, care a plecat prea repede printre îngeri, însă Florin Călinescu și Anmary și-au găsit un nou motiv de a trăi: creșterea băieților lor.

Meseria de actor este una care îți permite să disimulezi și să îți asunzi trăirile, ba chiar te obligă să îți pui o mască fericită, chiar dacă ai trăit clipe cumplite. Astfel, Anmary a devenit actriță a Teatrului Mic, având o carieră de excepție care se datora și frumuseții sale extraordinare.

Citeste si: Tamara Buciuceanu-Botez, omagiată: Era o lumină atunci când se urca pe scenă; Bucuria de a juca se simţea în fiecare rol interpretat

Drama lui Florin Călinescu. După ce și-a pierdut copilul, Florin Călinescu a fost nevoit să treacă și peste decesul soției sale

O altă tragedie a marcat familia renumitului actor Florin Călinescu, atunci când în anul 1996 soția sa a fost diagnosticată cu cancer esofagian. Anmary s-a luptat cu boala până în 2005, însă sleită de puteri, a fost acaparată de chin și durere, iar în ziua în care împlinea 47 de ani și serba 27 de ani de la căsătorie, actrița a murit.

Actorul Florin Călinescu. Apropiați din anturajul actorului, au declarat că acesta nu a mâncat o perioadă îndelungată de timp, după ce soția sa a murit și, mai mult decât atât, preț de câteva zile, a dormit în mașină, fiind prea îndurerat pentru a simți că poate trece mai departe.

Florin Călinescu. Un al treilea deces a avut șov în familia actorului. Fiul său cel mic, nu a putut trece peste moartea mamei sale, așa că și-a pus capăt zilelor

După ce toate lucrurile păreau că revin la normal, în viața actorului, când și-a găsit forța de a merge mai departe și a trece toate necazurile, de dragul băieților lui, mezinul familiei Călinescu a decis să își pună capăt zilelor. Fiul cel mic al lui Florin Călinescu, a fost diagnosticat cu depresie încă de la decesul mamei sale, iar boala l-a învins. Deși actorul apare mereu zâmbitor, parcă lipsit de probleme, viața sa a luat o întorsătură tragică. Nu numai că și-a pierdut soția, în anul 2005, ci și-a pierdut și copiii, rămânând cu un singur fiu.

Citeste si: Florin Calinescu a fost diagnosticat cu cancer. ”Tumora se îndreaptă spre creier!”


Abonează-te pe

Citește și:

Îl mai țineți minte pe Chicireanu Ramon? Atunci era bucătărașul cel glumeț, acum este pacientul bolnav de cancer care se chinuie să își salveze viața

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Florin Calinescu a fost diagnosticat cu cancer. ”Tumora se îndreaptă spre creier!”

Florin Călinescu a avut cancer de piele. Dezvaluiri cutremuratoare VIDEO

Andrei Ciobanu, Războinicul de la Survivor România, drama care l-a îngenuncheat. „S-a luptat cu o boală necruțătoare!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Denise Rifai despre Silviu Prigoană, invitatul din această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri