Drama prin care a trecut actorul Florin Călinescu! I-au murit copiii și soția! Povestea lui de viață, chiar aici!


Florin Călinescu nu a avut deloc o viață ușoară, așa cum poate părea pe micile ușoare. Din contră, destinul nu a fost deloc blând cu el.


In articol:

Florin Călinescu. Actorul Florin Călinescu este o persoană destul de rezervată, care nu oferă prea multe detalii despre viața sa personală. Acesta apare mereu zâmbitor pe micile ecrane, iar producțiile în care a jucat au fost un real succes datorită profesionalismului de care dă dovadă și a efervescenței cu care își interpretează rolurile.

Citeste si: Îl mai țineți minte pe Chicireanu Ramon? Atunci era bucătărașul cel glumeț, acum este pacientul bolnav de cancer care se chinuie să își salveze viața

Căsătorit cu marea sa dragoste, Ana-Maria, cunoscută drept Anmary, viața lui Florin Călinescu se anunța una ce avea să decurgă în liniște pace și iubire. Din păcate, lucrurile nu au stat așa, iar destinul și-a lăsat amprenta pe existența actorului care a trecut prin numeroase necazuri.

Florin Călinescu. Drama lui Florin Călinescu. Soție Florin Călinescu. Actorul Florin Călinescu

Soție Florin Călinescu. Soția actorului a murit. Cine a fost Anmary

Actorul Florin Călinescu. Florin Călinescu s-a căsătorit în anul 1978 cu sufletul său pereche, Ana-Maria, iar pe cei doi i-a legat o mare iubire comună pentru teatru și actorie. La scurt timp după căsătorie, cei doi deveneau părinți pentru prima oară pentru o fetiță, a cărei inimă s-a oprit brusc, când era încă bebeluș și avea doar 5 luni. Cei doi s-au chinuit mult timp să treacă peste, au făcut tot posibilul să umple golul pierderii fiicei lor și mai târziu, au devenit ărinții a doi băieți frumoși și sănătoși, pe numele lor Luca și Petru. Este evident că niciodată nu au trecut complet peste pierderea fetiței lor, care a plecat prea repede printre îngeri, însă Florin Călinescu și Anmary și-au găsit un nou motiv de a trăi: creșterea băieților lor.

Meseria de actor este una care îți permite să disimulezi și să îți asunzi trăirile, ba chiar te obligă să îți pui o mască fericită, chiar dacă ai trăit clipe cumplite. Astfel, Anmary a devenit actriță a Teatrului Mic, având o carieră de excepție care se datora și frumuseții sale extraordinare.

Citeste si: Tamara Buciuceanu-Botez, omagiată: Era o lumină atunci când se urca pe scenă; Bucuria de a juca se simţea în fiecare rol interpretat

Drama lui Florin Călinescu. După ce și-a pierdut copilul, Florin Călinescu a fost nevoit să treacă și peste decesul soției sale

O altă tragedie a marcat familia renumitului actor Florin Călinescu, atunci când în anul 1996 soția sa a fost diagnosticată cu cancer esofagian. Anmary s-a luptat cu boala până în 2005, însă sleită de puteri, a fost acaparată de chin și durere, iar în ziua în care împlinea 47 de ani și serba 27 de ani de la căsătorie, actrița a murit.

Actorul Florin Călinescu. Apropiați din anturajul actorului, au declarat că acesta nu a mâncat o perioadă îndelungată de timp, după ce soția sa a murit și, mai mult decât atât, preț de câteva zile, a dormit în mașină, fiind prea îndurerat pentru a simți că poate trece mai departe.

Florin Călinescu. Un al treilea deces a avut șov în familia actorului. Fiul său cel mic, nu a putut trece peste moartea mamei sale, așa că și-a pus capăt zilelor

După ce toate lucrurile păreau că revin la normal, în viața actorului, când și-a găsit forța de a merge mai departe și a trece toate necazurile, de dragul băieților lui, mezinul familiei Călinescu a decis să își pună capăt zilelor. Fiul cel mic al lui Florin Călinescu, a fost diagnosticat cu depresie încă de la decesul mamei sale, iar boala l-a învins. Deși actorul apare mereu zâmbitor, parcă lipsit de probleme, viața sa a luat o întorsătură tragică. Nu numai că și-a pierdut soția, în anul 2005, ci și-a pierdut și copiii, rămânând cu un singur fiu.

Citeste si: Florin Calinescu a fost diagnosticat cu cancer. ”Tumora se îndreaptă spre creier!”


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Sorina Ceugea este însărcinată! A ținut totul ascuns aproape șapte luni!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri