Andra, mărturisiri șocante! Ce fel de discuții are solista cu fiul ei, nu o să-ți vină să crezi


Andra a făcut mărturisiri șocante pentru colegii săi de platou și le-a povestit ce discuții poartă cu fiul ei, David.


In articol:

În timpul unei pauze de la show-ul de talente pe care Andra îl jurizează, solista s-a angrenat într-o discuție cu colegii săi de la masa juriului, discuție care a stânjenit-o vizibil. Astfel, cei patru colegi se consideră și amici, date fiind discuțiile pe care le au în pauzele show-ului, dar ultima dintre ele a fost de-a dreptul inedită.

Citeste si: După ce a donat 20.000 de Euro, Andra a făcut un alt gest emoționant. Ți se face pielea de găină doar când citești!

andra, mărturisiri șocante, fiul ei, cărălin măruță, solista
andra, mărturisiri șocante, fiul ei, cărălin măruță, solista

Alături de Mihai Petre și Florin Călinescu, Andra a discutat despre... sex! Mai mult decât atât, solista „a dat din casă” și a făcut anumite mărturisiri șocante, la care foarte puțini oameni se așteptau.

Astfel, Andra le-a povestit colegilor și amicilor ei, că are o relație deschisă cu cei doi copii, Eva și David, și că fiul său, pe care îl are împreună cu Cătălin Măruță, știe inclusiv cum se fac copii, deoarece la doar 9 ani Andra a decis să-i povestească despre raporturile intime, pentru a fi informat.

andra, mărturisiri șocante, fiul ei, cărălin măruță, solista
andra, mărturisiri șocante, fiul ei, cărălin măruță, solista

„Mă faceți să spun niște lucruri, să roșesc. David știe deja cum se fac copii. A zis și el la școală, i-am zis să nu se laude cu ce știe”, a mărturisit Andra.

Toate detaliile despre relația longevivă dintre Andra și soțul său, Cătălin Măruță

Este evident că aceștia sunt un cuplu fericit, mai ales dată fiind durata relației dintre Andra și Cătălin Măruță, însă credem că se înțeleg foarte bine, că se completează reciproc și că se susțin pe plan profesional unul pe celălalt.

andra, mărturisiri șocante, fiul ei, cărălin măruță, solista
andra, mărturisiri șocante, fiul ei, cărălin măruță, solista

Din păcate, în ceea ce privește viața personală, cei doi sunt foarte rezervați în declarații. Rare sunt momentele în care Andra sau Cătălin Măruță se trezesc vorbind despre partenerul de cuplu sau despre căsnicia lor. Cu toate acestea, Andra are momente în care povestește despre soțul său, și Deși acestea sunt rare, trebuie să remarcăm că declarațiile Andrei despre Cătălin Măruță sunt savuroase!

Citeste si: Andra, mesaj emoționant pentru fani în plină pandemie de coronavirus: "Singurul lucru bun este..."

Ei bine, dacă erați curioși cum de relația lor merge atât de bine, trebuie să remarcăm efervescența cu care Andra și Cătălin tratează situația. Care este secretul? Potrivit mărturiilor Andrei, cei doi fac... wrestling! Da, ați citit bine!

”Auzi, mă bărbate, mă! Tu, gingașul lu` mama, cu cine te-o făcut, numa` eu știu cum faci tu wrestling cu mine, cum m-arunci pe sus, pe jos”, a dezvăluit Andra râzând.

andra, mărturisiri șocante, fiul ei, cărălin măruță, solista
andra, mărturisiri șocante, fiul ei, cărălin măruță, solista

Mai mult decât atât, Andra a mărturisit la un moment dat, că înainte de fiecare decizie pe care o ia, se consultă cu Cătălin Măruță. Face acest lucru din varii motive, însă cert este că are mare încredere în el, în experiența sa din televiziune.

”Da, discut cu Cătălin de obicei, din mai multe motive: în primul rând, pentru că multe decizii pe care le iau îl afectează și pe el. E vorba despre timpul nostru, cât timp lucrăm, uneori chiar departe de casă. În al doilea rând, pentru că am mare încredere în părerea lui. De exemplu, în acest caz, el deja lucra în televiziune de mulți ani și înțelegea mai bine decât mine în ce fel de proiect intru, ce efort va presupune și mă putea sfătui cum să îmi împart timpul mai bine. Nu în ultimul rând, când vorbesc cu el, de multe ori mi se clarifică și mie ce vreau cu adevărat. Decizia tot eu o iau, dar discuția cu un om în care am încredere mă face să văd lucrurile mai limpede”, a declarat Andra.

Citeste si: Ce fac vedetele în plină pandemie? Iată la ce măsuri preventive au recurs Andra și Cătălin Măruță: „Fiecare dintre noi poate ajuta!”


Abonează-te pe

Citește și:

Andra este însărcinată? Imaginea care i-a pus pe jar pe fanii ei!

El este IUBITUL Andreei Mantea! S-au cunoscut pe platoul de filmare

Andra, gest superb in plina epidemie de coronavirus: A donat 20.000 de euro pentru Institutul Matei Bals

După ce a donat 20.000 de Euro, Andra a făcut un alt gest emoționant. Ți se face pielea de găină doar când citești!

Dieta minune! Cum a reușit Andra să slăbească 15 kilograme

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

5 măști de față cu miere pentru un ten impecabil

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri