Filmul „Lumea e a mea”, regizat de Nicolae Constantin Tanase, intra de vineri in cinematografele din Romania


Miercuri, 21 octombrie, la Cinema Pro din Bucuresti a avut loc premiera de gala a filmului "Lumea e a mea/ The World is Mine", debutul in lungmetraj al regizorului Nicolae Constantin Tanase.

 

Pe langa echipa filmului-  formata din regizorul Nicolae Constantin Tanase, actorii Ana Maria Guran, Florin Hriţcu, Dan Radulescu, Iulia Ciochina, Oana Rusu si Ana Vatamanu, producatorul filmului, Tudor Giurgiu, scenarista Raluca Manescu- la eveniment au mai participat: cunoscuta interpreta de muzica pop Ruby, prezenta cu doua piese pe coloana sonora a filmului ("Ruby feat Pacha Man- Baiat de bani gata", "CRBL feat Ruby- Toata tara"), Catalin Maruţa si Andra, Laura Cosoi, Iulia Vantur, Tudor Chirila, Florin Piersic Jr., Deliric, Nicole Cherry, Florin Grozea, Shurubel, Dya, Codin Maticiuc si Aurelian Surulescu. Premiera de gala a fost urmata de un concert Ruby, care a avut loc in clubul Old City.
Lumea e a mea/ The World is Mine, o drama despre generaţia 2000, aduce in prim plan povestea Larisei (Ana Maria Guran), o adolescenta ca oricare alta din Constanţa. Larisa vrea multe de la viaţa: bani, valoare, influenţa, popularitate si respect.
Şi acum, fiind indragostita, va face totul pentru a le obţine. Lumea e a mea/ The World is Mine este un film colorat si amar, viu si strident, despre revolta inutila a unei generaţii pentru care notorietatea se masoara in vizualizari pe YouTube si like-uri pe Facebook.
Trailerul oficial al filmului poate fi vizionat aici:

Pe langa echipa filmului-  formata din regizorul Nicolae Constantin Tanase, actorii Ana Maria Guran, Florin Hriţcu, Dan Radulescu, Iulia Ciochina, Oana Rusu si Ana Vatamanu, producatorul filmului, Tudor Giurgiu, scenarista Raluca Manescu- la eveniment au mai participat: cunoscuta interpreta de muzica

pop Ruby, prezenta cu doua piese pe coloana sonora a filmului ("Ruby feat Pacha Man- Baiat de bani gata", "CRBL feat Ruby- Toata tara"), Catalin Maruţa si Andra, Laura Cosoi, Iulia Vantur, Tudor Chirila, Florin Piersic Jr., Deliric, Nicole Cherry, Florin Grozea, Shurubel, Dya, Codin Maticiuc si Aurelian Surulescu. Premiera de gala a fost urmata de un concert Ruby, care a avut loc in clubul Old City.

Lumea e a mea/ The World is Mine, o drama despre generaţia 2000, aduce in prim plan povestea Larisei (Ana Maria Guran), o adolescenta ca

oricare alta din Constanţa. Larisa vrea multe de la viaţa: bani, valoare, influenţa, popularitate si respect. Şi acum, fiind indragostita, va face totul pentru a le obţine. Lumea e a mea/ The World is Mine este un film colorat si amar, viu si strident, despre revolta inutila a unei generaţii pentru care notorietatea se masoara in vizualizari pe YouTube si like-uri pe Facebook.

Trailerul oficial al filmului poate fi vizionat aici:


 


Abonează-te pe

Citește și:

Rugăciunea de dimineață. Cum să te rogi după ca să-ți meargă bine toată ziua

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Dieta de slăbit 7 kg într-o săptămână. Principii de bază și sugestie de meniu

Cum să slăbești 4 kilograme în 14 zile cu paste făinoase

Oana Roman a ajuns pe mâna medicului estetician. Ce intervenții și-a făcut vedeta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Ce culoare se asortează cu gri. Ce trebuie să eviți atunci când porți gri

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri