Fiica lui Gică Hagi şi-a deschis prima expoziţie de pictură! La vernisaj l-a avut alături pe Gică Popescu!


Fiica lui Gică Hagi şi-a deschis prima expoziţie de pictură, care poate fi admirată până pe 5 octombrie.


In articol:

Fiica lui Gică Hagi şi-a deschis prima expoziţie de pictură, la o galerie de artă din Buucreşti. “Kira Hagi si-a facut debutul in lumea buna a picturii cu primul ei vernisaj, la Galeria Alexandra's. Seriile de tablouri "Dezradacinare" si "Experiment" pot fi vazute, in perioada 23 septembrie – 5 octombrie, intre orele 12.00-16.00”, se arată pe pagina de facebook a galeriei. Colecția care face subiectul acestui vernisaj este compusă din lucrări create între 2014 și 2019, împărțite în două teme: „Dezrădăcinare” și „Experiment”. La inaugurare a venit şi Gică Popescu, cumnatul tatălui ei. (vezi ce mesaj dur i-a transmis Gică Hagi fiicei sale)

Citeste si: Soţia lui Dan Petrescu arată senzaţional la 43 de ani! Adriana a fost fotomodel!

Fiica lui Gică Hagi şi-a deschis prima expoziţie de pictură: "A învățat să se exteriorizeze prin artă" 

“În colecția „Dezrădăcinare” sunt adunate cele mai semificative lucrări ale perioadei petrecute in SUA, în timp ce „Experiment” este o colecție care a apărut ca urmare a întâlnirii cu regizorul Toma Enache și a primirii unui rol în filmul „Între Chin și Amin”. Perioada filmărilor de anul trecut și informațiile tulburătoare pe care le-a aflat Kira despre Experimentul Pitești au avut un impact mare asupra tinerei artiste, care a învățat să se exteriorizeze prin artă și să-și defuleze astfel trăirile.”, s-a scris pe alexandra-s.com. Tablouri ale Kirei Hagi se află deja în colectii private, datorită unor designeri de interior care au început să le propună în amenajările lor.

Fiica lui Gică Hagi şi-a deschis prima expoziţie de pictură: "Făceam zeci de tablouri săptămânal" 

Kira Hagi a studiat Arta la Internațional British School of Bucharest (IBSB) și a absolvit CIE Adanced Level Art & Design în 2014, cand a si primit o bursă la New York Film Academy. Trei ani mai târziu și-a dat licența în Acting for Film. „Unii colegi apelau la mine să le fac story-board-uri pentru producțiile la care lucrau. Desigur, le-ar fi fost ușor să le facă pe calculator, dar au remarcat la mine o obsesie pentru detalii care îi ajuta să vadă mai bine imaginea de ansamblu. Los Angeles este perioada mea cea mai creativă de până acum, făceam zeci de tablouri săptămânal și abia când m-am întors acasă am realizat că majoritatea aveau legătură cu rădăcinile mele si in ele apăreau, sub diverse forme, niște case mai mult sau mai puțin stilizate. Pentru mine a fost o formă de terapie care m-a ajutat să supraviețuiesc dorului. De fapt, când a trebuit să îmi numesc lucrările, mi-am dat seama că pe toate le-aș numi DOR”, a povestit Kira.

 


Abonează-te pe

Citește și:

A apărut trailerul filmului „Între chin şi amin“, cu fiica lui Gică Hagi în rol principal

Divorț-bombă în showbiz! Se despart după 7 ani de căsnicie

Kira Hagi si-a stabilit foarte clar traseul in viata. Vezi ce vrea sa faca tanara!

Ce fiice frumoase are Dan Petrescu! Rebecca, Beatrice şi Jennifer sunt cele mai mari fane ale antrenorului care e la un pas de Liga Campionilor!

Decizie de ultimă oră! Noua Zeelandă își închide granițele din cauza pandemiei de coronavirus!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 29 ianuarie 2021! O zodie are mari șanse să piardă obiecte!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri