A apărut trailerul filmului „Între chin şi amin“, cu fiica lui Gică Hagi în rol principal


A apărut trailerul filmului „Între chin şi amin“, cu fiica lui Gică Hagi în rol principal

A apărut trailerul filmului „Între chin şi amin“, cu Kira Hagi în rol principal. Regizat de Toma Enache, producţia relatează brutalitatea experimentelor de tortură comunistă din Fenomenul Piteşti.

Realitatea brutală a Fenomenului Piteşti, închisoarea comunistă în care deţinuţii au fost puşi să se tortureze între ei, pentru a avea o şansă de supravieţuire, este relatată în filmul independent „Între Chin şi Amin“, realizat de regizorul Toma Enache.   Filmul independent care vorbeşte despre fenomenul reeducării deţinuţilor din închisorile comuniste va avea premiera în 1 octombrie 2019, în Bucureşti, la Cinema PRO.

Citeste si: Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 29 iulie - 4 august. O zodie află un adevăr ce le poate schimba viața!

Citeste si: „Girl up“, o organizaţie formată 38 de adolescente, despre cazul din Caracal: „Această ţară nu a fost niciodată dispusă să ne asculte“! Postarea adolescentelor spune adevărul crud al femeilor din România!

Citeste si: Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea mereu. Face miracole!

Citeste si: A murit vocea lui Minnie Mouse!

Toma Enache a publicat primul trailer al producţiei. 

"Între Chin şi Amin este un omagiu adus tuturor oamenilor care au suferit în temniţele comuniste în perioada 1945-1989, o mărturie despre rezistenţă prin credinţă, despre onoare şi iertare“, spune Toma Enache, relatează adevarul.ro.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Scene de groază la Puterea Dragostei - 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri