Gică Hagi, dur cu fiica lui! „Trebuie să te descurci singură”


Nu mai e un secret că Gică Hagi i-a spus fiicei sale că nu înţelege meseria de actor.

E clar că Gică Hagi i-a spus fiicei sale că nu înţelege meseria de actor. Kira, 23 de ani, fiica fostului mare fotbalist, a povestit cum a reacționat tatăl său atunci când i-a spus că vrea să se facă actriță. (vezi trailerul filmului în care joacă Kira Hagi)

Citeste si: Kira Hagi si-a stabilit foarte clar traseul in viata. Vezi ce vrea sa faca tanara!

Gică Hagi i-a spus fiicei sale că nu înţelege meseria de actor: „Suntem o familie obișnuită"

„Suntem o familie obișnuită, părinții mei m-au susținut în tot ceea ce fac, atâta timp cât muncesc. Când le-am spus că vreau să devin actriță au spus: noi te ajutăm și te susținem cât putem, dar să știi că noi nu înțelegem această meserie, așa că trebuie să te descurci singură. Tata ne-a spus întotdeauna: dacă ai o meserie nu o să fii niciodată sărac și îți găsești menirea ta”, a declarat Kira Hagi la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24.

Gică Hagi i-a spus fiicei sale că nu înţelege meseria de actor: "M-a inspirat și pe mine"

S-a aflat că Gică Hagi i-a spus fiicei sale că nu înţelege meseria de actor.„De când eram foarte mică, tata îmi spunea: «Eu în cei mici găsesc bucuria, ei sunt cei care o să ne facă fericiți, noi ne-am făcut meseria la timpul nostru. Și pe mine m-au ajutat antrenorii când am fost mai mic, așa vreau și eu să îi ajut pe cei mici». M-a inspirat și pe mine, și pe Ianis să facem la fel”, a mai spus Kira.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

ANM a modificat prognoza! Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri