Femeie din Australia, depistată cu noua tulpină de COVID-19


O femeie care făcea curat într-un hotel din Australia a fost depistată cu noua tulpină de COVID-19.


In articol:

Femeia din Australia care a fost depistată cu noua tulpină de COVID-19, lucra în Spring Hill- Brisbane. Femeia a călătorit timp de patru zile înainte de a fi confirmată cu virusul ucigaș.

Femeie din Australia, confirmată cu noua tulpină de COVID-19

Femeia din Australia în vârstă de 20 de ani lucrează la un hotel din Queensland, însă a fost depistată cu noua tulpină de coronavirus care face ravagii în Marea Britanie.  Aceasta a lucrat ultima în ultima zi pe 2 ianuarie și testul COVID-19 i-a ieșit negativ. Dat fiind faptul că nu s-a simțit prea bine, femeia a cerut un alt test care de data aceasta a ieșit pozitiv.

Citeste si: Medicul Valeriu Gheorghiță, despre efectele vaccinului anti-COVID-19: „Acest vaccin antrenează..."

Oficialii încearcă să dea de femeia infectată, având în vedere că aceasta a călătorit în timpul în care era infectată. Autoritățile cred că tânăra a contractat virusul în jurul datei de 2 ianuarie.

covid 19 australia tulpina noua
noua tulpină de COVID-19 din Marea Britanie a fost depistată la o femeie din Australia[Sursa foto: PixaBay]

Înainte de această femeie, doi cetățeni care călătoreau spre Sydney, trei spre Perth, patru la Victoria și unul singur în Australia de Sud, au fost infectați cu noua tulpină de COVID-19.

Citeste si: Klaus Iohannis, despre strategia de vaccinare: "Vom intra imediat după Crăciun..."

Medicii sunt de părere că noua tulpină de COVID-19 este cu 50%- 74% mai contagioasă decât precedenta, mai ales că poate afecta și copiii.

Valeriu Gheorghiță, despre vaccinul anti-COVID-19

 

"Este prevăzut în strategia de vaccinare - personalul din învățământ este inclus în personalul care deservește activitățile esențiale.(...) Câți dintre ei nu pot să vă dau un răspuns ferm. Vorbim de un procent de intenție de vaccinare de 50%. Vom vedea în final care va fi intenția reală de vaccinare și efectiv persoanele care se vor vaccina din acest domeniu al învâțământului.

noua tulpina de covid 19 australia
femeia din Australia depistată cu noua tulpină de COVID-19 lucra la un hotel[Sursa foto: PixaBay]

Ceea ce ține de noi și de organizarea campaniei de vaccinare este să creăm mediul favorabil prin care aceste persoane dacă doresc să se vaccineze să aibă acces la vaccinare. Momentul exact în care se va întâmpla acest lucru și accesul personalului din învățământ urmează a fi stabilit în perioada următoare, dar și aici lucrurile nu trebuie să fie privite matematic pentru că vorbim de un proces dinamic și care depinde de ritmul de livrare al dozelor de vaccin și de adresabilitatea persoanelor către centrele de vaccinare", a declarat Valeriu Gheorghiță.


Abonează-te pe

Citește și:

COVID-19 Italia: Restricții până la 15 ianuarie

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

COVID-19 Anglia: Lockdown-ul se va ridica treptat

Intrăm din nou în lockdown? Avertismentul medicului Octavian Jurma, despre valul trei al pandemiei de COVID-19: "Dacă la noi se exclud măsurile acestea..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri