Farmacia la Preț Mic - o locație nouă și modernă in Bdul Lacul Tei


De la începutul lunii decembrie 2018, Farmacia la Preț Mic și-a mutat cea de-a șasea farmacie în cartierul Tei. Noua locație este amenajată modern și aduce în prim plan mii de produse, dintre care sute de produse noi și o mulțime de seturi cadou gândite special pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

De unde a început proiectul Farmacia la Preț Mic
Farmacia nou deschisă în cartierul Tei din Bulevardul Tei 31-33 reprezintă continuarea unui proiect ce datează de mai bine de un an al societății Spring Farm.

La început, Spring Farm a comunicat dorinta către Agenția Tonica Group solicitandu-i crearea unui proiect de farmacie online, care a si funcționat o perioadă de timp sub denumirea de “Farmacia de pe Net”. Proiectul a fost insa foarte bine primit de public, care și-a dorit în repetate rânduri să aibă posibilitatea de a testa și de a vedea produsele, dar și de a discuta față-n față cu un farmacist specialist. În felul acesta, s-a decis schimbarea brand-ului în “Farmacia la Preț Mic” pentru a putea fi prezenți și în oraș. Conceptul a fost realizat în totalitate de Agenția Tonica Group, deținătoarea brand-ului.

Ce își propune Farmacia la Preț Mic

“Decizia de mutare a Farmacia la Preț Mic în cartierul Tei a venit imediat cum am citit anunțurile cu privire la eliberarea acestui spațiu. Ca și suprafață, am considerat ca spațiul este potrivit pentru nevoile farmaciei noastre, având în vedere că disponibilitatea online este mult mai mare, iar produsele cosmetice, suplimentele alimentare și produsele tehnico-medicale au nevoie de un spațiu mult mai mare față de o farmacie obișnuită. Suntem foarte ambițioși și sperăm ca în 6-8 luni de la deschidere, farmacia să își acopere toate cheltuielile de funcționare, dar și să intre pe profit. Nu este o misiune ușoară având în vedere că suntem un colectiv mare de profesioniști și că există cheltuieli mari de întreținere pentru un spațiu farmaceutic de aproximativ 500 de metri”, a declarat doamna diriginte farmacist Alexandra Dirilici.

Noua locație Farmacia la Preț Mic din Tei pune accent pe o informare corectă a publicului, dar și pe identificarea nevoilor și soluționarea problemelor care necesită ajutor. Proiectul utilizează toate resursele pe care le are deoarece principalul plan de dezvoltare este acela de a consolida unitățile deschise până în prezent.

“Suntem de părere că proiectul Farmacia la Preț Mic va bucura publicul din București datorită noutăților și diversității produselor prezentate. De asemenea, important să menționăm este faptul că toate produsele, alimentele cu destinație specială sau suplimentele alimentare sunt avizate de Ministerul Sănătății, Agenția Națională a Medicamentului ori de Institutul de Bioresurse Alimentare”, conchide doamna diriginte farmacist Alexandra Dirilici.

Farmacia la Preț Mic din cartierul tei va fi deschisă în fiecare zi cu un program prelungit. De luni până vineri de la 8:00 la 22:00, iar sâmbătă și duminică de la 8:00 la 18:00.

Pe site-ul www.farmacialaprețmic.ro vei putea comanda produsele preferate de care să te bucuri chiar a doua zi. Dacă ești din București și faci comandă de luni până joi până in ora 15:00, primești comanda a doua zi la adresa menționată. Dacă faci comandă din orice alt oraș al țării, aceasta va fi onorată în timp de 48 de ore de la plasarea comenzii.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să scapi de celulită în mod natural

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Cu ce topuri sa asortezi blugii negri - 5 idei de tinute cool

De ce sunt avantajoase storcătoarele de fructe prin presare la rece

Listă de cumpărături sănătoase pentru sărbători

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Se redeschid restaurantele, barurile, cinematografele și sălile de jocuri în București! Decizia va fi aplicată de luni!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri