Faimoasa de la Exatlon aruncă bomba. ”Mă pieptănam cu periuța de dinți”


Cristina Constantinescu a povestit cum își întreținea părul la Exatlon

 

Cristina Constantinescu, ultima eliminate de la Exatlon, a povestit cum a reușit să supraviețuiască în condițile grele din Republica Dominicană!

”Știu că mulți consideră că noi, faimoși, am stat la vilă și nu am avut probleme deloc. Ei bine, nu este deloc așa. Ne era dificil tuturor în pustietatea aceea, nu stăteam decât într-o zonă închisă și număram oră de oră pașii pe care îi făceam”, și-a început Kiki povestea pentru kanald.ro.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1 - 8 iunie. Urmează o perioadă de purificare! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Kiki a spus adevărul despre aventura la Exatlon! ”Aveam un șampon făcut în Republica Dominicană, extrem de prost”

Considerată o persoană sinceră, ”faimoasa” a dovedit și în declarații că nu ascunde nimic. Kiki a spus adevărul despre aventura la Exatlon! ”Îmi era cel mai greu să îmi spăl părul. Aveam un șampon făcut în Republica Dominicană, extrem de prost, care îmi încurca firul de păr. Aveam senzația că am o mătură în cap! Însă, mă pieptănam cu periuța de dinți, ca să îl desfac! Era o găselniță de moment”, a spus Kiki, amuzată!

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Elena Ionescu de la Survivor Romania, secretul virginității! La 24 de ani, mama ei spunea că încă este ”fecioară”!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri