Cand vine vorba de raw, cu putina imaginatie poti crea bunatati aproape instant.
Se iau:
o cana nuci caju – hidratate in prealabil
o jumatate de cana de alune de padure crude
sfaramate
o mana de stafide – hidratate
2 linguri de cacao pudra cruda
2 banane mici coapte
2 lingurite de miere – cine vrea mai
light,poate sari peste
o cana de apa
Mod de preparare:
Caju si alunele de padure se hidrateaza in prealabil, cel putin cu o ora inainte (motivul banuiesc ca il cunoasteti deja – nucile,alunele,semintele contin enzime protectoare care pentru organismul uman pot fi toxice si dispar numai daca sunt tinute in apa suficient de mult timp; in plus, acestea devin mult mai moi si mai usor de procesat; in cazul fructelor uscate se reactiveaza enzimele digestive concentrate in acestea)
Se adauga in blender, peste nuci, stafidele, cele doua banane, cacao si mierea (pentru cine consuma) impreuna cu apa – pentru a le omogeniza mai bine si mai repede.
Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, consistenta, dupa care se poate servi.
Sursa: viataverdeviu.ro
Se iau:
o cana nuci caju – hidratate in prealabil
o jumatate de cana de alune de padure crude sfaramate
o mana de stafide – hidratate
2 linguri de cacao
pudra cruda
2 banane mici coapte
2 lingurite de miere – cine vrea mai light,poate sari peste
o cana de apa
Mod de preparare: Caju si alunele de padure se hidrateaza in prealabil, cel putin cu o ora inainte (motivul banuiesc ca il cunoasteti deja – nucile,alunele,semintele contin enzime protectoare care pentru organismul uman pot fi toxice si dispar numai daca sunt tinute in apa suficient de mult timp; in plus, acestea devin mult mai moi si mai usor de procesat; in cazul fructelor uscate se reactiveaza enzimele digestive concentrate in acestea)
Se
adauga in blender, peste nuci, stafidele, cele doua banane, cacao si mierea (pentru cine consuma) impreuna cu apa – pentru a le omogeniza mai bine si mai repede.
Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, consistenta, dupa care se poate servi.
Sursa:
viataverdeviu.ro