Fa-ti ciocolata raw vegan la tine acasa! Uite cat este de usor!

Fa-ti ciocolata raw vegan la tine acasa! Uite cat este de usor!

Aceasta reteta este simpla si 100% naturala. Trebuie sa o incerci!

 

Ingrediente:
100 g unt de cacao
6 linguri cacao naturala
100 g miere de salcam
1 lingura macca
1 baton de vanilie macinata
putina sare de Himalaya
Preparare:
Etapa 1: Untul se incalzeste in deshidrator, sau in orice alt mod dorim, fara sa sarim insa peste cele la 40 de grade admise.
Etapa 2: Restul ingredientelor, care sunt la temperatura camerei, se amesteca bine in robotul cu lama in S.
Etapa 3: Pregatim formele de silicon in care o sa turnam ciocolata fluida. Le ungem cu putin ulei de migdale.
Etapa 4: Cand este totul pregatit incorporam untul de cacao in compozitia din robot si amestecam pana devine totul omogen si de o consistenta mai tare, dar suficient de fluida, ca sa o putem turna in forme. Acesta este momentul in care trebuie sa ne miscam cu multa precizie si in mare viteza, deoarece ciocolata tinde sa se intareasca foarte repede.
Etapa 5: Restul este floare la ureche. Se aplica ornamentele dorite: alune de padure, fulgi de migdale, etc. si se da la rece.
Sursa: petitchef.ro

Ingrediente:

100 g unt de cacao
6 linguri cacao naturala
100 g miere de salcam
1 lingura macca
1 baton de vanilie macinata
putina sare de Himalaya

Preparare:

Etapa 1: Untul se incalzeste in deshidrator, sau in orice alt mod dorim, fara sa sarim insa peste cele la 40 de grade admise.



Etapa 2: Restul ingredientelor, care sunt la temperatura camerei, se amesteca bine in robotul cu lama in S.

Etapa 3: Pregatim formele de silicon in care o sa turnam ciocolata fluida. Le ungem cu putin ulei de migdale.

Etapa 4: Cand este totul pregatit incorporam untul de cacao in compozitia din robot si amestecam pana devine totul omogen si de o consistenta mai tare, dar suficient de fluida, ca sa o putem turna in forme. Acesta este momentul in care trebuie sa ne miscam cu multa precizie si in mare viteza, deoarece ciocolata tinde sa se intareasca foarte repede.

Etapa 5: Restul este floare la ureche. Se aplica ornamentele dorite: alune de padure, fulgi de migdale, etc. si se da la rece.

Sursa: petitchef.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ce planuri pentru Crăciun și Revelion, are Nidia Moculescu, la o lună de când tatăl său s-a stins din viață? Marele compozitor, Horia Moculescu, i-a și apărut în vis fiicei sale!

Faci sport și nu slăbești? Iată ce se întâmplă!

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Veronica a ales să spună adevărul, fără ocolișuri, chiar de față cu prezentatoarea TV: "Zi ca să te cred". CE A PUTUT să recunoască concurenta din Casa Iubirii: "Nu o să permit nimănui. Eu am deja...". Toți din platou au rămas muți de uimire

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

VIDEO Dezastru pe autostradă! 13 persoane au murit și peste 150 au fost rănite