Fa-ti ciocolata fara lactate si fara foc! Uite cum!

Fa-ti ciocolata fara lactate si fara foc! Uite cum!
Fa-ti ciocolata fara lactate si fara foc! Uite cum!

Daca vrei sa incerci o reteta deosebita, te invitam sa o alegi pe aceasta!

 

Ingrediente
100 g unt de cacao, unt de cocos sau in ultima instanta, ulei palmier
70-100 g indulcitor natural raw
200 g cacao cruda sau pudra de roscove (carob)
200 g nuci (de orice fel aveti) macinate sau pisate
100 g apa filtrata calduta
Toate ingredientele se amesteca cu o furculita pana la omogenizare. Daca compozitia este prea lichida se vor adauga inca 50-100 g nuci macinate.
La acest punct se poate avem doua posibilitati: daca compozitia este mai groasa se poate rasturna intr-o tava inalta de 2-3 cm si se va da la frigider timp de 1-2 ore si dupa aceea se consuma.
Daca este mai lichida, o puteti pune in forme de cuburi de gheata care se vor lasa la congelator timp de cateva ore. Aceeasi compozitie se poate folosi ca si glazura mai groasa, foarte buna de ornat. Ce poate fi mai usor de atat?
*Uleiul/untul de cacao/cocos poate fi inlocuit cu 1 avocado. Acesta va da ciocolatei cremozitate si finetea specifica.
Sursa: ligiapop.com

Ingrediente

100 g unt de cacao, unt de cocos sau in ultima instanta, ulei palmier
70-100 g indulcitor natural raw
200 g cacao cruda sau pudra de roscove (carob)
200 g nuci (de orice fel aveti) macinate sau pisate
100 g apa filtrata calduta

Toate ingredientele se amesteca cu o furculita pana la omogenizare. Daca compozitia este prea lichida se vor adauga inca 50-100 g nuci macinate.



La acest punct se poate avem doua posibilitati: daca compozitia este mai groasa se poate rasturna intr-o tava inalta de 2-3 cm si se va da la frigider timp de 1-2 ore si dupa aceea se consuma. Daca este mai lichida, o puteti pune in forme de cuburi de gheata care se vor lasa la congelator timp de cateva ore. Aceeasi compozitie se poate folosi ca si glazura mai groasa, foarte buna de ornat.
Ce poate fi mai usor de atat?

*Uleiul/untul de cacao/cocos poate fi inlocuit cu 1 avocado. Acesta va da ciocolatei cremozitate si finetea specifica.

Sursa: ligiapop.com

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Mama Ronei Hartner, devastată de durere, chiar dacă au trecut doi ani de când artista s-a stins din viață. Sora Ronei face declarații dureroase: “Rămâne nereparată.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Moldo face o MĂRTURISIRE INCENDIARĂ în faţa prezentatoarei TV, dezvăluind totul despre Ahmed și Veronica. Secretul lor a ieșit la iveală sub privirile tuturor, iar reacţiile din platou sunt DE NECREZUT. Andreea Mantea: "Care este scuza?" 

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Sâmbătă, de la ora 14:45, la ”ROventura”, călătorie de neuitat pe plaiuri vrâncene

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies