Experienta culinara autentic belgiana la Crowne Plaza Bucuresti


Crowne Plaza Bucureti celebreaza relatiile dintre Romania si Belgia si organizeaza in perioada 22 aprilie – 1 mai, alaturi de Ambasada Belgiei in Romania si de Asociatia de Afaceri Belgia – Romania, Belgian Week, eveniment dedicat bucatariei belgiene si business networking-ului.

 

Moules frites, la Carbonade Flamande sau iepure inabusit in bere sunt doar cateva dintre specialitatile ce vor fi preparate.
Belgia este cunoscuta pentru bucataria sa influentata atat de cultura germanica din partea nordica a Europei, cat si de cea latina din sud, fiind astazi foarte apreciata pentru gustul sau delicos si fin. Iubitorii bucatariei belgiene sau cei care isi doresc sa o descopere cu aceasta ocazia vor putea alege dintr-un meniu bogat preparat chiar de Ashlie Dias, bucatarul sef al Crowne Plaza Bucuresti.
Acesta va gati cu produse autentic belgiene precum crevetii gri, sunca de Ardennes, ciocolata si nelipsita bere, folosita in Belgia la prepararea celor mai apreciate feluri de mancare la nivel national. Printre mancarurile pe care le va gati Ashlie Dias se numara traditionala la Carbonade Flamande, vita cu legume inabusite in bere neagra, servita alaturi de cartofi prajiti, Moules frites, midii marinate in vin alb sau Gentse Waterzooi, un peste proaspat amestecat cu legume si smantana.
O alta gustare populara care va fi de asemenea pregatita cu ingrediente specifice sunt vafele belgiene.
Cei ce vor lua parte la Belgian Week pot alege intre mese cu meniuri à la carte, set meniuri sau un Sunday Brunch ce va avea loc duminica, pe 27 aprilie, de la 12:30 la ora 16:30.
Evenimentul are si o puternica componenta de business si include o serie de evenimente si actiuni ce creeaza oportunitati pentru promovarea produselor si serviciilor din Belgia si Romania in vederea stabilirii unor noi parteneriate.
Printre acestea se numara seminarii de business, actiuni de networking si Gala Belgian Business Days.

Moules frites, la Carbonade Flamande sau iepure inabusit in bere sunt doar cateva dintre specialitatile ce vor fi preparate.Belgia este cunoscuta pentru bucataria sa influentata atat de cultura germanica din partea nordica a Europei, cat si de cea latina din sud, fiind astazi foarte apreciata pentru gustul sau delicos si fin.
Iubitorii bucatariei belgiene sau cei care isi doresc sa o descopere cu aceasta ocazia vor putea alege dintr-un meniu bogat preparat chiar de Ashlie Dias, bucatarul sef al Crowne Plaza Bucuresti.Acesta va gati cu produse autentic belgiene precum crevetii gri, sunca de Ardennes, ciocolata si nelipsita bere, folosita in Belgia la prepararea celor mai apreciate feluri de mancare la nivel national. Printre mancarurile pe care le va gati Ashlie Dias se numara traditionala la Carbonade Flamande, vita cu legume inabusite in bere neagra, servita alaturi de cartofi prajiti, Moules frites, midii marinate in vin alb sau Gentse Waterzooi, un peste proaspat amestecat cu legume si smantana. O alta gustare populara care va fi de asemenea pregatita cu ingrediente specifice sunt vafele belgiene.Cei ce vor lua parte la Belgian Week pot alege intre mese cu meniuri à la carte, set meniuri sau un Sunday Brunch ce va avea loc duminica, pe 27 aprilie, de la 12:30 la ora 16:30.Evenimentul are si o puternica componenta de business si include o serie de evenimente si actiuni ce creeaza oportunitati pentru promovarea produselor si serviciilor din Belgia si Romania in vederea stabilirii unor noi parteneriate. Printre acestea se numara seminarii de business, actiuni de networking si Gala Belgian Business Days.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: La ce temperatură se coace cozonacul

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

CITEȘTE: Rețeta de cozonac a lui chef Cătălin Scărlătescu

CITEȘTE: Cine este și ce vârstă RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu

PORTRET: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri