EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru săptămâna 3 - 9 noiembrie 2019. Trei zodii încep săptămâna în lacrimi


EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru săptămâna 3 - 9 noiembrie 2019. Trei zodii încep săptămâna în lacrimi

Cu ce vești vine Mercur retrograd.

Săgetător- Citiți tot ce am scris în acest horoscop, ca să aveți un tablou de ansamblu al aspectelor perioadei. Unii pot avea Ascendentul sau Capul/Coada Dragonului(Sensul Vieții în zodiile marcate de probleme acum și în perioada care urmează). Aveți nevoie musai de brățările pe care le confecționez de anul trecut  pentru sănătate, dragoste, bani, carieră, protecție, etc(în funcție de probleme).

Citeste si: Zodiile care se îmbogățesc în luna noiembrie

Capricorn- Tocmai am văzut la un eveniment un cuplu complet incompatibil format dintr-un Prezentator de la Meteo cu o nativă Capricorn. Unde mai punem că și-a lăsat soția cu copil(sau copii) pentru o femeie din această zodie, care e atat de naivă și nu își dă seama că nu poți să-ți clădești fericirea pe nefericirea copiilor. Vedeți ce dezastre poate provoca Karma în Capricorn cu Pluton și Saturn?! De aceea e bine să vă dezvălui eu secretele din astrograma personală/relațională.

Vărsător- Cum Karma este în Rac și în Capricorn, ați văzut Vărsători ce frumos au divorțat doi Raci faimoși din România? Mihai Mitoșeru și soția. La căt de agresivi sunt cei mai mulți bărbați în țara asta(soți, șefi, etc) și cum vor să umilească femeile și subalternii/subalternele vă dați seama ce nivele de spirite inferioare au?Puteți ciți horoscopul cu aspectele vremii, căci analizele individuale primează.

Pești- Cu Malefica Lilith în zodia voastră, mulți vă puteți identifica cu ea sau prelua energia negativă. O absorbiți ca un burete energetic din familie, casă, loc de muncă și vă blochează destinul evolutiv. Să nu vă plângeți pe urmă, că dacă nu ați ajuns la mine tot destinul o va lua razna. Dacă ați citit până acum tot ce am publicat, veți vedea și cât de importante sunt brățările de le confecționez de un an...


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile care se îmbogățesc în luna noiembrie

Am aflat motivul real pentru care Dan Negru și-a dat demisia! Incredibil ce salariu avea

Zodiile care pierd TOTUL în noiembrie. Sfârșesc luna în lacrimi

Care sunt punctele forte ale fiecărei zodii, potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus

Zodiile care dau lovitura în luna noiembrie, pe toate planurile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Viviana Sposub și George Burcea nu se mai înțeleg? Bruneta a spus tot adevărul: „Avem momente tensionate și discuții în contradictoriu”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri