EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru săptămâna 3 - 9 noiembrie 2019. Trei zodii încep săptămâna în lacrimi


EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru săptămâna 3 - 9 noiembrie 2019. Trei zodii încep săptămâna în lacrimi

Cu ce vești vine Mercur retrograd.

Horoscop Mariana Cojocaru săptămâna 3- 9 noiembrie 2019. Urmează o săptămână extrem de importantă pentru toate zodiile, iar trei dintre ele vor avea parte de lacrimi amare, încă de la începutul săptămânii. Iată ce anunță astrologul pentru zilele următoare.

Berbec- O perioadă în care vă pot fi afectate mai multe sectoare existențiale. Prezența patronului vostru Marte în Balanță, zodia opusă, nu vă dă pace, nu vă lasă să dormiți liniștiți(metaforic vorbind, ca vibrație).

Unele din sectoarele afectate sunt cel sentimental, al familiei, parteneriatelor, colaborărilor, etc. Cum perioada e foarte tensionată, soluții pot să vă dau doar analizându-vă astrograma individuală...

Taur- Opoziția pe care Uranus Retrograd o face cu Soarele în săptămâna următoare și, mai apoi, cu Mercur Retrograd indică multă agitație, de aceea vă spuneam de brătările de protecție pe care le confecționez. O perioadă cu obstacole multe(dragoste, sănătate, carieră, loc de muncă, etc), iar pentru depășirea lor astrograma personală karmică e cea care mă ajută să vă ajut(planetele retrgrade).

Citeste si: Mihai Voropchievici, avertisment: „Cei care au această grupă de sânge divorțează repede”

Gemeni- Cum Mercur(patronul vostru astral) este Retrograd(nu ca în reclama de la pizza), că este doar de două-trei ori pe an și nu permanent e bine să știți că va face o opoziție urâtă cu Uranus Rx din Taur și vă poate șoca cu evenimente premergătoare la ceea ce va fi pe final de an și anul următor.

Aveți mai multe bariere coborâte. Pentru a vă ajuta să le ridicați trebuie să vă studiez harta personală.

Rac- Axa Karmică în rezonanță cu Pluton și Saturn vă ridică tot felul de probleme. Pentru unii și unele de ce sunt fără soartă, pentru alții de ce au probleme la locul de muncă(misiunea înscrisă pe astrograma voastră e alta și trebuie să o văd inclusiv pe viețile anterioare), pentru cei mai mulți ușa destinului este închisă și nu știu încotro să o ia.

De aceea este atât de important să vă arăt drumul și să vă îndrum personal.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile care se îmbogățesc în luna noiembrie

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Zodiile care pierd TOTUL în noiembrie. Sfârșesc luna în lacrimi

Care sunt punctele forte ale fiecărei zodii, potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus

Zodiile care dau lovitura în luna noiembrie, pe toate planurile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri