EXATLON ROMANIA. Cosmin Cernat primeste un coprezentator la Exatlon? Cine ar putea sa vina? Este vorba de un fost concurent


EXATLON ROMANIA. Cu o cariera de peste 20 de ani in jurnalismul sportiv, Cosmin Cernat este, in prezent, prezentatorul emisiunii Exatlon, difuzata de sambata pana miercuri la Kanal D.

EXATLON ROMANIA. Multi l-au acuzat ca tine cu Razboinicii, altii cu Faimosii. Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii Exatlon, a elucidat misterul.

"De-a lungul carierei mele de comentator sportiv, am fost acuzat ca tin cu Dinamo, cu Steaua, cu Rapid. Probabil, sunt telespectatori care afirma ca sunt mai apropiat de Faimosi sau de Razboinici, dar nu o sa pot sa spun ca am vreun favorit, pentru ca nu am, si asta dintr-un singur motiv: toti cei care ma cunosc din lumea sportului stiu ca eu iubesc sportivii, indiferent daca incheie competitia pe locul 7 sau pe primul loc", a declarat Cosmin Cernat pentru publicatia TV Mania.

EXATLON ROMANIA. Fanii Razboinicilor sunt in continuare inversunati si au venit cu o idee de inlocuitor. Atunci cand Cosmin Cernat se odihneste, altcineva sa vina in locul lui. Ideea lor a fost cu adevarat inedita.

Vezi despre cine este vorba pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Durere fără margini! A murit în urmă cu puțin timp

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri