“Ești un om care nu are principii, ești un om care calcă pe cadavre pentru bani.” Mihai, fiul cel mare al lui Cătălin Zmărăndescu, i-a dat replica tatălui său


În urma declarațiilor tatălui său într-o emisiune online, fiul lui Cătălin Zmărăndescu a simțit să îi răspundă înapoi.


In articol:

Recent, fostul luptător profesionist Cătălin Zmărăndescu a fost invitat în cadrul unei emisiuni, în care a făcut mărturisiri despre relația lui cu fiul cel mare al acestuia, Mihai Zmărăndescu.

Astfel, Mihai nu a mai stat pe gânduri și a acționat, făcând un clip pe o platformă de socializare în care vorbește sincer despre ceea ce simte, făcând în același timp și câteva reproșuri.

Citeste si: “La mine nici cicatrice nu a rămas, ți-o zic clar.” Mărturisirile lui Cătălin Zmărăndescu despre relația cu fiul său mai mare, Mihai

Mihai, fiul cel mare al lui Cătălin Zmărăndescu, i-a dat replica tatălui său

[Sursa foto: Instagram]

Mihai Zmărăndescu a răbufnit în urma declarațiilor tatălui său din mediul online

Chiar dacă a refuzat să mai păstreze legătura cu Cătălin, tânărul i-a calcat pe urme și a devenit campion la MMA, strângând numeroase trofee. În anul 2017, Mihai a reușit să-l învingă pe John „Blackbeard” Oliver, un sportiv de vârsta tatălui lui. Tot în 2017, tânărul a primit prima lui centură de campion MMA, această victorie făcându-l pe Cătălin să se întoarcă în România, după o lungă perioadă petrecută în străinătate.

Cătălin Zmărăndescu a precizat în interviu despre faptul că acesta nu îl mai consideră pe Mihai fiul lui, deoarece el a fost cel care a ales să nu mai aibă o relație cu el. Așadar, Mihai s-a arătat complet deranjat de atitudinea și declarațiile făcute, făcând astfel și el câteva mărturisiri în fața oamenilor. Tânărul a declarat despre sportiv că nu a avut nicio contribuție în educația și dezvoltarea lui în orice fel, nici până la 18 ani, așa cum menționase Cătălin în interviu. Mai mult decât atât, a vorbit și despre decizia de a-i purta numele în continuare, judecându-i complet atitudinea pe care o are față de el, mai ales că acesta urmează să devină destul de curând bunic.

Citeste si: Mihai Zmărăndescu și-a cerut iubita de soție, la Paris: „A spus DA”

Mihai, fiul cel mare al lui Cătălin Zmărăndescu, i-a dat replica tatălui său

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Blaze. „Am 26 de ani și sunt din Nigeria, am venit în România în 2015, am avut o bursă de studii"

“Nu mi se pare etic să te cerți cu părintele tău pe internet, iar tu cu copilul tău, dar arunci cu noroi întruna în mine și mie asta nu-mi convine, ar trebui să-mi păstrezi o imagine curată. Eu n-am avut nevoie de tine niciodată din punct de vedere financiar, pentru că tu nu ai absolut niciun ban. În același timp, tu ai trăit foarte bine de pe urma meciurilor mele din Anglia, să ținem minte chestia asta, cu dovezi, avem dovezi. Ideea este că am avut nevoie de tine din punct de vedere moral, am avut nevoie de tine în viața mea de zi cu zi, pentru că asta trebuie să facă un tată, nu cum ai zis tu «Până la 18 ani trebuie să-ți ofer o educație». O educație nu mi-ai oferit, m-ai învățat doar cum să profit de pe urma oamenilor și cum să trag pe ei întotdeauna. Haine nu mi-ai oferit, mi le-am luat singur sau mi le-a luat mama și ce ai mai spus tu pe acolo, mâncare... crede-mă că au fost zile în care mâncam orez cu ketchup. Ideea este că am avut nevoie de tine din punct de vedere moral. Când am luat BAC-ul cu notă mare ai fost lângă mine? M-ai ajutat vreodată în procesul de a lua BAC-ul? Când am făcut 3 ani de facultate, ai fost lângă mine în tot procesul ăla? Când, ca bărbat, mi-am luat și eu permisul, si zici «Tată, urcă-te la volan, hai să te învăț să conduci», că doar nu mă duceam cu mama, mă urca mama la volan... În fine, astea sunt cele mai infime aspecte. O să am un copil, o să fie nepotul tău. Ai sunat și tu vreodată să zici «Cum merge sarcina? Mamă, ce bucuros sunt, o să am un nepot», să întrebi, e sânge din sângele tău. Să fii alături de mine, de nepotul tău, dar tu nu o să faci niciodată chestiile aste, pentru că tu ești un om care nu are principii, ești un om care calcă pe cadavre pentru bani și ești un om care este în stare să te vadă în groapă și să-ți mai dea un picior să te vadă mai jos. În același timp, zici de ce port numele de Zmărăndescu. Păi, Cătălin, atâția ani l-ai murdărit, trebuie să fie cineva asumat, pentru că trecutul, prezentul și viitorul se leagă, iar eu n-o să fug niciodată de trecut. Și să nu mai uităm o chestie, mai ai o fată cu care nu mai vorbești de 6 ani, sora mea, Alexandra. 6 ani, ea are 20, de la 14-15 ani nu mai vorbești cu ea. Cum rămâne până la 18 ani, cum ai spus tu?” a declarat Mihai Zmărăndescu pe platforma sa de TikTok.
În dreptul filmulețului postat, Mihai a scris: „Eu pentru copilul meu o sa-mi dau sufletul, cat o sa trăiesc eu! Mulțumesc ca m-ai învățat cum sa NU ma comport cu copilul meu.”  au fost declarațiile lui Mihai Zmărăndescu, într-un clip de pe platforma TikTok.

Declarațiile șocante pe care Cătălin Zmărăndescu le-a făcut despre fiul lui mai mare

Relația dintre Cătălin Zmărăndescu și fiul său mai mare, Mihai, s-a răcit cu mulți ani în urmă datorită faptului că acesta a ales să își refacă viața, în urma divorțului de prima lui soție. Cătălin are din prima căsnicie atât un băiat, cât și o fată. Tânărul refuză să țină legătura cu părintele lui, declarând în urmă cu mai mult timp că a fost ignorat de el ani de zile, din cauză că luptătorului i s-a interzis să vorbească cu fiul său și cu fiica sa. Însă, Cătălin Zmărăndescu este total convins de faptul că Mihai a făcut pași greșiți în relația lor, motiv pentru care a menționat că nu îi mai poate oferi o a doua șansă.

Citeste si: Cine este CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU. "Eram sportiv, aduceam medalii. Profesorii ma intelegeau si mergeam doar la teze. Mama m-a dus la sala"

Mihai, fiul cel mare al lui Cătălin Zmărăndescu, i-a dat replica tatălui său

[Sursa foto: Facebook]

“Păi nu, în acest moment nu am un fiu mare, ci o fiică cea mai mare, Matilda Victoria, un fiu mic, îl cheamă Cătălin junior...Mihai... e ceva departe în momentul ăsta. Nu mă mai doare nimic. A fost un moment, e normal, știi cum este, când te tai, durează până se închide rana...La mine nici cicatrice nu a rămas, ți-o zic clar. Din punctul meu de vedere sun împăcat că am făcut tot ce mi-a stat mie în putință ca să le fie lor bine. Că mint, că spun lucruri care vor ei să se audă, e strict problema lor, eu n-am să intervin niciodată. În schimb, am să spun o chestie simplă, e foarte ușor să se vaiți că nu ai, e foarte ușor să pozezi în victimă.  De ce încă îl cheamă Zmărăndescu, dacă nu-i place numele ăsta? Să răspundă el. A făcut mult prea mult rău, a mințit mult prea mult, ca eu să mai îngădui și el știe lucrul ăsta. E mare, e deștept, treaba lui, face ce vrea. Eu sunt genul de om care vede lucrurile altfel. Noi, ca părinți, avem o singură datorie, ca până la 18 ani să le oferim copiilor educație, hrana, îmbrăcăminte.(...) oi v-ați întrebat vreodată ce pensie alimentară plăteam eu lună de lună? Foarte mult, nu două-trei milioane, de ordinul zecilor de milioane. Nu contează, asta mai puțin contează. La 18 ani, dacă tu nu-mi demonstrezi că vrei să faci ceva, că ești la o facultate, că înveți, că vrei să faci ceva, nu mai e treaba mea. Matilda, Vladimir, dacă văd că la 18 ani nu au nicio înclinație către nimic, eu sunt tâmpit la cap să-i țin mai departe pe cârca mea?! Da, am o datorie până devine major, după ce ai devenit major, du-te și muncește, că n-o să faci tu 70 de copii, și tatăl tău și mama ta o să vină să-și dea și să-i crească.”, au fost declarațiile luptătorului, în urma unui interviu.


Abonează-te pe

Citește și:

“La mine nici cicatrice nu a rămas, ți-o zic clar.” Mărturisirile lui Cătălin Zmărăndescu despre relația cu fiul său mai mare, Mihai

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Mihai Zmărăndescu și-a cerut iubita de soție, la Paris: „A spus DA”

Cine este CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU. "Eram sportiv, aduceam medalii. Profesorii ma intelegeau si mergeam doar la teze. Mama m-a dus la sala"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Care este procesul de albire al părului
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri